20 februar 2009

Fredag - orange

Dagens farve er orange og helt aerligt, det er da ikke den nemmeste farve at fotografere, for der er da ikke ret meget der er orange nu om stunder! Jeg har spekuleret hele dagen paa hvad i alverden jeg kan finde at fotografere, eller hvad jeg har i arkiverne, der er orange...

Paa vej hjem fra arbejde stoppede jeg pludselig og var liiiige ved at lave kaos paa gaden, da jeg partout skulle tage et billede af lidt mandarinskrael, som en eller anden havde lagt paa billetmaskinen ved busstoppestedet.

Da jeg kom lidt laengere ned ad gaden var der vejarbejde (eller hvad nu det hedder naar det er paa fortovet?) og der stod en trafikkegle (hurra for google translate!) nede i et hul... Trafikkeglerne er - tadaaaa - ORANGE!

Jeg aner ikke hvad de laver paa det fortov, men der graves og rodes og reguleres, saa det er en pine. Fortovene er godt nok mange meter brede lige ved London Bridge, men vi er ogsaa rigtig mange der skal over paa samme tid, saa alt det rod er altsaa hammerirriterende lige i myldertiden. Anyhow, jeg var taknemmelig for de orange afskaermninger, for de passede jo lige til dagens tema.

Paa sydsiden af London Bridge er der en frugtbod, som tjener TYKT paa alle de forbipasserende. Priserne er faktisk rimelige (5 satsumas for £1), men de faar virkelig langet noget over disken og jeg kan ikke forestille mig at huslejen paa et lille skur ude midt paa fortovet kan vaere specielt hoej.
I dag fangede jeg selvfoelgelig de ORANGE frugter med linsen og saa var jeg klar til at gaa hjem og poste min ORANGE farvelegspost. Jubiii - det lykkedes!

7 kommentarer:

Marten sagde ...

Heisann. Her var en litt annen vri. Morsomt å se litt bybilder i motsetning til de mange blomsterbilder som blogges i fargeuken. Blomsterbilder er også fint altså, men morsomt med litt annet også! Ha en fin helg!

Bettys blog sagde ...

Sikke en masse orange ting, du har set i dag.
Jeg synes, det er sjovt som dagens farve hele tiden popper op. Sådan har det været for mig alle dage, hvor jeg først har tænkt, at det er da ikke noget,der er blåt eller osv., og så har der vist sig masser af ting i den aktuelle farve.
Det må være noget med at opmærksomheden skærpes, når der er fokus på 1 bestemt farve

Marianne sagde ...

Orange, der er vel ikke så meget af den farve, var også min tanke, men... Så er der pludselig en masse orange at tage billeder af :0)

Malou Klidmoster sagde ...

Hej Tina.
Godt gået, det er nogle gode orange billeder. Mad-nørd som jeg er, bliver jeg lige nød til at spørge: Hvad er satsumas?
Mvh Malou

Anonym sagde ...

Himlen var orange, jeg kunne se det da jeg lavede aftensmad. Den uidentificerede fugleflok ,der besøgte vores græsplæne i dag , havde orange næb. Det var mit bud på orange i dag. Ja og appelsinerne jeg købte i brugsen osv.

Anonym sagde ...

Hei Tina! Takk for ditt utrolig urbane oransje bidrag fra London. Det syns jeg var veldig stilig :)
London er jo en av mine favorittbyer og vi planlegger en tur til våren/sommeren (jeg tror nok det blir juni ja)

Ha en fantastisk fin helg i London :) klem fra Mette

Tina - omme i London sagde ...

Marten - velkommen hid og tak for rosen. Jeg bringer altid MANGE blomsterbilleder selv, men jeg synes det var lidt sjovt at proeve paa at finde noget lidt usaedvanligt til farvelegen.

Betty - jeg tror hjernen er indrettet saadan at naar man begynder at fokusere paa ting, saa faar man oeje paa dem.

Marianne - :)

Malou - det er en slags lille citrusfrugt. I England er det hovedsageligt dem og clementiner vi ser til jul, i Danmark er det vidst mest mandariner (de bedste!) og clementiner.

Moar - LOL, vi skal vidst have en blog strammet op til dig, saa du kan vaere med. Lidt spaendende med en uidentificeret fugleflok...

Mette - tak og du siger bare til, hvis du skal have lidt raad, vink og vejledning mht London turen. Jeg har jo informationerne under foedderne hver dag. I oevrigt - rigtig godt initiativ med farvelegen. Det har vaeret en sjov uge.