18 februar 2009

Onsdag - groen

Jeg saa denne lille farvechallenge hos Inger og ville egentlig have leget med i gaar, men ehmmm... jeg var lige paa pauseskaerm, saa jeg springer paa i dag i stedet og sikken et sammentraef at onsdagens farve var groen...


I dag modtog vi vores nye og groenne skraldespand, eller rettere skraldespande, for der kom nemlig to styks! Skraldespanden er udelukkende til mad, saa vi fik en lille en til at have inde i koekkenet og en stor en til at toemme den i. Den kan staa udenfor og skulle vaere rottetaet... Der var en stak papirsposer med til at line den lille spand med, men jeg gaar ud fra vi selv skal anskaffe dem for eftertiden. Tiden faar vise. Indtil videre proever vi paa at faa systemet ind paa rygraden, saa vi ikke skal spekulere alt for meget over det hver gang vi skal smide noget i skraldespanden.
Er du med paa den groenne boelge? I morgen er gul. :)

4 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Det er da vist noget af en udfordring med al den affaldssortering. 'Rottetæt', findes det :-)
Jeg har leget med siden mandag og har således været med på både rød, blå og grøn. Dog volder den gule til i morgen lidt kvaler. Det er bestemt ikke min ynglingsfarve.
Det er spændende at se hvor forskelligt resultatet er fra blog til blog. Malou

Anonym sagde ...

Tina - vi har jo lige hørt i tv-avisen, at England er det land som smider mest ubrugt mad ud. 1/3 del af alt det mad en englænder bærer hjem fra supermarkedet, bliver smidt ubrugt ud. Utroligt.
Det er ikke så svært det med at sortere. Held og lykke og tak for fint grønt indslag.

Anonym sagde ...

Fine grønne bidrag fra deg :) Å resikulere matavfall, papp etc er jo en fin grønn greie. Det gjør vi her også :)
Takk for at du er med! Hilsen Mette

Tina - omme i London sagde ...

Malou - jeg proever paa at finde en god gul til dagens tema. Jeg ELSKER gul, men ikke paa mig. Det faar mig til at ligne doeden fra Lubeck!

Inger - det er en haeslig statistik, men jeg tror paa den er korrekt. Vi har selv vaeret slemme til det, men siden min elskede har overtaget koekkenet og har tid til at lave mad hver dag er det blevet meget bedre.

Mette - velkommen hid og tak for det fine initiativ.