22 februar 2009

Aftenens godnatbillede

Vi har haft en fantastisk dejlig soendag. I dag var det "hveranden uge", hvor vi har vores David paa visit. I dag blev han for alvor sat i arbejde, da vi var ved at slaebe alt vores ragelse op paa loftet, saa vi kunne finde spisestuen igen, for foerste gang siden JUL! Den stakkels mand sover vidst godt i nat, men han var dog stadig frisk ved spisetid og daekkede det flotteste bord til os alle. Vi arbejder meget paa at faa ham gjort nok saa selvstaendig og lidt mindre institutionaliseret og ifoelge personalet hvor han bor, goer vi det det helt rigtige, for det gaar rigtig godt. Jeg har faktisk laenge villet skrive en laengere mail om det at laere folk helt basale ting, som ingen har faaet dem laert, da det var nemt, men det kommer vel en dag.


Aftenens foerste godnatbillede er af min gerbera, som staar i koekkenvinduet og har pludselig beloennet min flittige vanding med hele to smukke, roede blomster. Gad vide om amaryllissen ogsaa er roed? Det kunne da se flot ud med de to ved siden af hinanden.

Aftenens andet godnatbillede kommer fra mit nye yndlingsvindue. Himlen var saa mange forskellige farver i dag. Ikke graa, men fuld af store tunge skyer, der havde lyseroede kanter og blaa himmel ind imellem. Vejret har ikke vaeret straalende som igaar, men en skyet dag har nu sin egen charme - og saa er den ideel som tapet for en dag, hvor man bliver noedt til at faa lidt fra haanden. Nu vil jeg lige snuppe en omgang vasketoej og et par raekker mere paa haekletoejet og saa er jeg rustet til endnu en uge, som kulminerer i noget af det rareste jeg ved - nemlig besoeg fra Danmark. Hvor er det bare fedt at have noget at se frem til. :)

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Det er nemlig fedt at have noget at se frem til og mon ikke også David ser frem til sine weekends hos jer? Jeg glæder mig til dit indlæg om indlæring af de basale ting på rette tid kommer :-)

Tina - omme i London sagde ...

Lene - du kan tro David ser frem til weekenden, naar han skal til os. Min elskede er hans store forbillede og de er bare saa soede sammen de to.

Indlaegget om indlaering kommer lige pludselig, det er nemlig noget der optager min tankegang meget for tiden.

Jeg soerger altid for at have noget at glaede mig til. Det er selvfoelgelig ikke saa svaert, naar man kan glaedes over smaa ting, men det er vigtigt for mig og jeg tager altid tingene i raekkefoelge. Jeg har ikke mindre end to ferier booket, men foreloebigt glaeder jeg mig til at far og min nevoe kommer og saa kan jeg glaede mig til den foerste (Danmarkstur - juhu!) ferie bagefter. :)

Conny sagde ...

Jeg vil lige som Lene, glæde mig til når du en gang skriver et indlæg om, hvordan man indlære helt basale ting.

Anonym sagde ...

Det er altid dejligt at høre, at I er lige så glade for at have gæster fra DK, som vi er glade for at besøge jer derovre i udlandet.
"Mine" glæder sig også til i morgen - Anna spørger hvert 5. minut, hvornår Mommer ankommer, så moderen er lige ved at blive vanvittig :o)
Det er meget vigtigt, at man lærer at kunne glæde sig til noget. Siger docenten - øv hvor det lød løfte-pegefingeragtigt...

Tina - omme i London sagde ...

Conny - nu vil jeg ikke saette naesen op efter et indlaeg med de vise sten, for dem har jeg ikke, men meninger har jeg masser af og dem deler jeg villigt ud af. :)

Ellen - der er ikke noget skoennere end besoeg hjemmefra. Jo, det er ogsaa rigtig dejligt at komme hjem paa besoeg, men det er saa rart at ens familie og venner kan foelge med i ens hverdag, skoent den foregaar et andet sted end deres. Jeg kan sgi da godt forstaa den lille Anna glaeder sig til besoeg af Mommer. :)
Den loeftede pegefinger skal du ikke bekymre dig om, nu skal jeg bare lige have fundet ud af hvad en "docent" er. LOL, jeg er saa klog!