12 februar 2009

Sammenstoed i det ydre rum

Ifoelge nyhederne er der sket et sammenstoed af to satellitter i det ydre rum. Jeg taenkte fluks paa et af mine yndlingsprogrammer fra for ca. 100 aar siden:

3 kommentarer:

Susan sagde ...

HA HA HA, jeg elsker Muppet Show, og nu har du givet mig endnu en undskyldning for ikke at lave noget serioest i dag :-)

Anonym sagde ...

Turist i hverdagen, spændende. Vi arbejder med at trække flere turister til Fejø, vores lille paradis ø i Smålandshavet. Kvalitet, nærvær, stilhed. Kan man tage fotos af det?

Tina - omme i London sagde ...

He he Susan - jeg kan simpelthen ikke tage alt det rumvaesen alt for serioest, for PIGS IN SPAAAAAAAACE koere gennem mit hovede hver gang jeg hoere om satellitter og hvad ved jeg. :)

Anne - selvfoelgelig kan man det, det er bare et spoergsmaal om at laegge billederne op internettet, hvor folk kan se dem. Fejoes officielle side kan jeg se kan traenge til lidt modernisering. Kig evt. paa Furs side: http://www.furnyt.dk/furnyt/
Den synes jeg er rigtig god og overskuelig. Fejoe er med i "Danske Smaaoeer", er de ikke? Jeg synes jeg kan huske min far har vaeret til noget derovre i forbindelse med en eller anden bestyrelse han var i. I kan sikkert soege om nogle penge fra organisationen til at peppe hjemmesiden op.
For nogle aar siden deltog jeg i en "aaben oe" dag paa Fur, laver Fejoe ikke saadan noget? Hvis ikke, saa se at komme i sving, det er bare alletiders!