07 februar 2009

Jeg skulle lige have noget at spise

Jeg gik i koekkenet for lige at faa noget hurtigt at spise, men saadan en faerd kan let gribe om sig, naar jeg har tid til bare at goere hvad falder mig for.


Jeg satte et par boller i toasteren og snart var hele koekkenet fyldt med roeg! Oh well, jeg maatte vel hellere toemme toasteren og joesses, det var lang tid siden det sidst var sket. Jeg vil gaa saa vidt som til at sige at jeg aabenbart er den eneste paa matriklen der nogensinde goer det!

Mens jeg stod der ved koekkenvasken med alle mine krummer kom jeg til at kigge ud og opdagede at fuglene helt havde spist op af fedtefadet og saa fik jeg en lys ide...

Jeg greb fluks en pakke TREX (det elendige vegetabilske fedtstof jeg forsoegte mig med i jul, og sjovt nok ikke havde faaet brugt...), en pakke korn, som jeg laenge har villet give fuglene og en haandfuld aeblete fra Tyrkiet og VUPTI havde jeg en ordentlig portion fuglefodder.

Halvdelen blev klappet i TREXkassen og blev stillet i koeleskabet, mens resten blev duttet i et lille groent net fra nogle limefrugter jeg havde liggende og saa skulle jeg bare finde ud af hvordan i alverden fuglefodderfidusen virkede.

Tadaaaaa - det var jo snydelet og nu kan Piphans og co bare komme an, for nu har jeg fuglefodder nok til dem alle til et godt stykke tid.

8 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Skønt, så fik fuglene også deres del, - jeg har en plæne ude foran huset, og der smider jeg frugt, der er blevet lidt for blød efter min smag, - fuglene elsker det, især pærer. Mvh Vibeke

Tina - omme i London sagde ...

Hej Vibeke og velkommen hid. Jeg plejer ogsaa lade fuglene nyde godt af frugt, der ikke laengere er saa sproedt som jeg gerne vil have det. Jeg hader at lade mad gaa til spilde og faar fuglene det, saa er det jo ikke helt gaaet til spilde. :)

Lotte sagde ...

Æblete?!?! Kan ikke helt gennemskue baggrunden for den ingrediens...

Min mor plejer at bruge overskudspalminen fra klejnekogningen til samme formål. Palmin-fuglefrø-massen hælder hun på gamle kokosnøddeskaller med snor i, som så hænger rundt om i træerne til fryd for pipfugle (og katten).

Anonym sagde ...

Det var skisme da smart.. Men jeg forstår heller ikke æblete...?

Er det fordi det er engelske fugle?? :o)

Tina - omme i London sagde ...

LOL - jep, engelske fugle skal have te!
Aebleteen er smaa stykker toerret aeble, som jeg taenkte maaske kunne vaere lidt laekkert for de kaere krae. Nu faar vi se om de overhovedet vil spise mit hjemmelavede foder. De kan da altid spytte det ud de ikke bryder sig om. :)

Unknown sagde ...

Ha!! Saa er jeg ikke den eneste med roeg i koekkenet!!
Fedt loft I har lavet og trappen er da super flot!

Conny sagde ...

Krummer i Toasterne kan føre til meget,
bla.fuglemad( så det er ikke ringe)

Tina - omme i London sagde ...

Jeg har slet ikke vaeret hjemme i dag til at se om der er svundet i fuglemaden, men mon ikke?