23 februar 2009

Hvad er det?

Min kollega var liiige ved at ringe efter den blaa vogn, da han saa mig pakke min sandwich ud i dag. Jeg havde vaeret hos Birleys for at finde noget spiseligt og saa at de havde "rugbroed". Der er altsaa mere franskbroed over den slags rugbroed, men det smager dejligt og fylder godt i vommen trods alt. "Hvad er det?" spurgte min kollega, han troede jeg spiste ost, skinke og salat i chokoladekage! Maaske man skulle proeve det en dag, det lyder da ogsaa laekkert - eller oeeehhhhhh... :)

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hahaha, hvis jeg ikke vidste bedre, kunne jeg have troet det samme som ham, for det rugbroed ligner vel nok choladekage :-D

I gymnasiet havde vi engang udvekslingsstudenter paa besoeg fra Italien, og 'min' studerende troede at den brune sovs til flaeskestegen var resterne fra morgenes smoerkage....

Vibeke sagde ...

Ja Tina, det ligner cgu chokoladekage, så jeg kan lige forstille mig, din kollega`s øjne, da han så den,- herligt, ha ha
Mvh. Vibeke

Tina - omme i London sagde ...

LOL Fisker - jeg elsker saadanne historier.

Vibeke - jeg tror i hvert fald ikke jeg pludselig blev mindre maerkelig i hans oejne. :)

Bettys blog sagde ...

Jeg har givet dig en award, fordi du fortæller så spændende om livet i Londan

Tina - omme i London sagde ...

Tak skal du have Betty, hvor er du soed. Jeg maa ind og se hvad den gaar ud paa. :)

Anonym sagde ...

Yes, frem med den sunde ernæring: chokoladekage med skinke det bliver simpelthen bare den nye dille. Det er en meget smuk gren fra en kejserbusk du har fået som banner.

Anonym sagde ...

Ha ha! Din historie får mig til at tænke på dengang, vores danske venner 'emigrerede' til Australien for otte år siden. Der dengang otte-årige datter fik rugbrødsmadder med i madpakken af sin mor, ligesom hun havde fået hjemme i Danmark. Men moderen forbarmede sig og skiftede til hvidt brød, da datteren kom hjem og klagede over, at de australske børn spurgte, hvorfor hun spiste brændt brød ;-).

Med til historien hører, at familien stadig bor i Australien, og at moderen stadig bager rugbrød ... trods alt.

Tina - omme i London sagde ...

Marina - ja tror du ikke det vil blive et hit. Det er sgu da rationalisering der vil noget. Frokost of eftermiddagskaffe i EN sandwich. :)
Busken staar i haven og himlen var saa blaa i loerdags.

Bente - det er ikke saadan at vaere immigrant. Folk synes nogle gange man er temmelig maerkelig, bare fordi man spiser noget andet end dem og det er altsaa noget lettere at have med at goere naar man er en kone paa 40, end for en lille pige.

Conny sagde ...

Jeg synes du skule give ham rugbrødsmad,manden ved jo ikke hvad han går glib af.