25 februar 2015

Dagens lunchtime vandring

Jeg har vaeret lidt ude af rutinen med at soerge for at faa en lille gaatur med paa programmet i min middagspause, men i dag kom jeg afsted.


Himlen var temmelig dramatisk med skyer i alle farver og former, men mellem alle skyerne, skinnede solen, saa det var en fryd. Jeg gik langs Strand mod Somerset House. Jeg ville egentlig have gaaet til Blackfriars, men var for langsom og naaede ikke saa langt.


I gaarden ved Somerset House var de ved at goere klar til London Fashion Week, som starter i morgen. Der var tilsyneladende stadig nok at goere, men mon ikke de bliver faerdige; det tror jeg de plejer... 


Paa flodsiden af Somerset House er der en kaempe stor terrasse, som er offentligt tilgaengelig. Jeg elsker at komme der, naar det er lidt varmere i vejret og man kan sidde og slikke en halv times sol med strikketoejet i haenderne.

Udsigten fejler ingenting...


Jeg gik tilbage gennem Victoria Embankment Gardens, hvor mimoserne staar i fuldt flor. I aar skal jeg have sat et par nye buske i haven, saa den kan blive lidt bloedere og lidt mindre betonagtig; jeg kunne godt fristes til at luske en mimosa med ind i mine planer.


Krokusserne titter frem alle steder og man kan lige saa stille maerke foraaret krybe naermere. Jorden er stadig noget klam, men solen havde toerret alle de mange baenke og stole i parken og der var rigtig mange folk der havde taget chancen for at sidde lidt ude.


Efter lidt soegen har jeg fundet navnet paa denne skoenne busk, som har klaser af tungt duftende, gule, voksagtige blomster paa de bare grene. Busken kaldes en 'Papirbusk' og kunne ogsaa sagtens finde et hjoerne i min have. 

Jeg kunne naesten ikke naenne at gaa ind paa kontoret igen, for vejret var bare vidunderligt og som skabt til en meget laengere gaatur. Oh well, jeg maa ud igen i morgen... :)

7 kommentarer:

Eva sagde ...

Tak for en lille gåtur i London, - det føltes helt virkeligt.

Lene sagde ...

Jeg siger som Eva tak, du får foråret til at komme nærmere og jeg drømmer om gåture i London.
Og så må jeg sige igen, igen, at jeg beundrer din evne til at opleve og til at få motion ind i din travle hverdage. Lige som du lige flyver en tur til Danmark for at være med til et kursus sammen med veninder.

Annes indfald sagde ...

Tak for turen... Nu glæder jeg mig endnu mere til rejsen i April!
En dag er sat af til Kew Gardens....

AagePK sagde ...

Man kommer jo i forårs- og plantehumør! Den papirbusk må man da bare have: den giver det fineste japanpapir, og bliver brugt til pengesedler, da papiret er ret holdbart.
Hvis man nu krydsede den med pengeurt...? :-)

dqpage sagde ...

Uh jeg savner London - træls at flyruterne Aalborg -London er blevet så forringede. London er skøn - og særlig i foråret.

Fuur. sagde ...

Dejlig gåtur med dig mus.
Vi kommer lige om lidt og går med.

Ellen sagde ...

Atter en gang er I noget længere fremme end os. Mimoser! Troede det var noget, der hørte Syden til ... kan godt forstå, at du selv vil have en.