12 februar 2009

Pivekoldt, men...

Her er hvinendes koldt, men da jeg kiggede op i dag fik jeg oeje paa et lille tegn paa der snart kunne vaere noget groent i luften. Birketraeerne staar med catkins (jeg glemmer HVERT aar hvad i alverden deres blomst hedder paa dansk). Jeg vil dog gaa ud fra foraaeret kommer nogle uger senere i aar, da vi har haft den koldeste vinter i mands minde, og jeg nyder den i fulde drag, men derfor er det da laekkert at se foraarsbud alligevel.

10 kommentarer:

Nina sagde ...

Her i Det jydske er det også bitterligt koldt, som der stod i en vejrmelding i avisen forleden, men meget smukt med sol og blå himmel. Her er dog også tegn på forår, for fuglene opfører en hel symfoni derude! :o)

Anonym sagde ...

Jamen, det må da være "gæslinger" - er det ikke rakler, de hedder sådan på "korrekt" dansk ;-)
Brrrrr, ja, jeg ville nyde at være i et noget varmere klima, må bestemt ha' holdt lidt for godt fast i storken, da jeg kom til verden, burde vist ha' været smidt af mange, mange km længere sydpå ;-)

Conny sagde ...

På birketræer heder det rakler.Her i Viborg er der også solskin, men koldt og de lover mere kulde

Anonym sagde ...

Ja, det er utroligt hvad sådan et par hjemmehæklede vanter kan gøre for at man kan holde kulden ud. Du havde da lavet dem selv, havde du ikke?

Tina - omme i London sagde ...

Nina - jeg har ogsaa lagt maerke til at parakitterne er blevet lidt mere vaagne her, saa det maa snerte derhen ad.

Sole - rakler! Mht storken, saa ramte den lige plet med mig. ;)

Conny - rakler, rakler, rakler, gad vide om ikke snart jeg faar den ind paa lystavlen? Vi har faaet lovet sne i aften. Man har da lov at haabe...

Irene, det er meningen du skal spoerge hvor jeg koebte dem, saa proev lige igen. :)

Malou Klidmoster sagde ...

Wow, skønne pastelfarver. Mvh Malou

Anonym sagde ...

Undskyld, jeg mente naturligvis at det er rigtig rart at sådan et par nyindkøbte vanter kan holde kulden ude. Hvor var det du sagde du havde købt dem?

Anonym sagde ...

Rakler, ja. Gæslinger hører hjemme på piletræer :o) men det bliver dit billede jo ikke mindre godt af.
Og jeg lærte et nyt ord i dag. Catkins. Det er ikke lige et ord, man gætter sig til betydningen af, men det er et godt og velsmagende ord.

Anonym sagde ...

Hvor er det et kønt foto, Tina!

For min skyld må det nu gerne være koldt længe endnu, for så kommer der ingen pollen fra birketræerne ... eller el, elm og hassel! Og så slipper jeg for rindende øjne og løbende næse.

Tina - omme i London sagde ...

Irene - naaaaaah dem, dem haeklede jeg lige i sidste uge... :)

Ellen - jeg synes ogsaa det er et rigtig godt ord og "rakler" glemmer jeg bare hvert aar. Vi faar se til naeste aar om den endelig er fesen ind?

Bente - tak og ja, der er visse fordele ved det her vejr.