19 februar 2009

SLURP

Se lige hvad der landede paa mit skrivebord i middags; en halv kylling og en ordentlig portion coleslaw. Uhmmm... nu haaber jeg godt nok jeg har plads til en treretters middag i aften, for jeg skal nemlig ud og spise med kniv og gaffel (forhaabentlig ikke af plastik!). Godt man ikke lider af spisevaegring (er der ikke noget der hedder saadan, det lyder i hvert fald ubehageligt). :)

8 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Åh, det ser godt ud. Du kan sikkert sagtens få plads til aftensmad også. Hvis det skal være hele korrekt hedder der 'nervøs spiseværing' (Anorexia Nervosa). Ja, godt man ikke lider af det.
Mvh Malou

Marianne sagde ...

Mums - coleslaw - jeg er den eneste i familien som kan lide så jeg får det alt for sjældent :-(

anjoe sagde ...

Maden ser lækker ud, men jeg nægter at bruge plastikbestik, så indtagelsen måtte ske med fingrene, og det ville vist se ulækkert ud ;-)

Tina - omme i London sagde ...

GULP Malou - det fik det lige til at lyde lidt mere alvorligt og det lider jer HELT sikkert ikke af! (heldigvis da).
Der blev sagtens plads til aftensmaden. :)

Marianne - min elskede laver jordens bedste coleslaw. Han putter fint snittet loeg i og det giver det lige et ekstra kick.

Anjoe - jeg er heller ikke vild med plastikbestik, men dog hellere det en papkrus og paptallerkener! Kylling skal man da spise med fingrene, men coleslaw blev jeg nu noedt til at bruge gaflen til.

Conny sagde ...

Det kan godt være,det er fordi jeg er fra Jylland. Men hvad coleslaw?

Tina - omme i London sagde ...

LOL Conny, bare rolig jeg er ogsaa fra Jylland, saa det er helt sikkert ikke det. Jeg ved ikke om der findes et navn for coleslaw paa dansk, men det er en salat lavet med revet hvidkaal og revne guleroedder blandet med f.eks. mayonnaise og creme fraiche. Du kan se en opskrift her: http://www.madopskrifter.nu/Opskrifter/Kylling+med+coleslaw.opskrift?0=10065

Conny sagde ...

Det kender jeg da godt,det har jeg da fået så tit, når jeg har spist ud og fået salatbord,men navnet kende jeg ikke.
En rigtig god weekend til jer.

Tina - omme i London sagde ...

Tak - og i lige maade. :)