11 februar 2009

Det er ikke helt det samme

Jeg havde lovet min kollega i dag at jeg ville vise hende hvor den naermeste Waitrose (supermarket) ligger. Vi traskede op gennem Chiswell Street og til Whitecross Street i vores lunch hour, saa hun kunne faa handlet til hun faar besoeg af en veninde i weekenden. En dag bliver jeg lige saa organiseret... :)

White Cross Street Market er et af Londons utallige gade markeder. Faktisk er det et af de aeldste af slagsen, hvis man skal tro paa deres marketing materiale, for markeder nu om stunder har nemlig marketing materiale. Londons markeder er en stor del af gadebilledet, men efterhaanden bliver de moderniseret saa meget at man lige saa godt kan gaa ind i en forretning. Det er altsaa ikke helt det samme som at gaa paa et "rigtigt" marked.

Skidt pyt, jeg noed gaaturen alligvel. Det var godt koldt, men jeg har jo mine nyhaeklede vanter...

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg foreslog min søn at se på markeder i London (fotosnord.blogspot), men jeg tror ikke at han faldt over nogen - og nu kan jeg forstå på dig at man skal lede efter "de rigtige"!

Tina - omme i London sagde ...

Hvor gammel er din soen og hvad tror du ville interessere ham paa et marked? Giv lyd, saa skal jeg se hvad jeg kan anbefale. :)

Anonym sagde ...

Og DINE NYHÆKLEDE vanter der i godt kradsuld, så om ikke andet, så får man varmen af at klø igen!

Tina - omme i London sagde ...

WOT - de kradser da ikke. :)

Nina sagde ...

Det er spændende at følge med dig rundt i London, som er en af mine yndlingsstorbyer. Jeg var der to gange med kort tids mellemrun for ca. 15 år siden (uha, som tiden går!) som lærer for hhv et hold højskoleelever og siden et hold seminariestuderende. Det mest facinerende for mig var The Globe, Shakespeare´s gamle teater, der var under opførelse første gang, og netop færdigbygget anden gang. (Jeg er oprindelig dramaturg, derfor interesserer sådan noget mig meget.) Og så har jeg slet ikke fortalt dig, at min bedste veninde, som jeg har kendt siden vi var babyer, bor i Chiswick, London, så ret beset er det alt for dårligt, at det er så længe siden, jeg har været der. Så lige pludselig må jeg se at få mig taget sammen, og komme afsted. Indtil da vil jeg nyde dine ture rundt i byen.

Tina - omme i London sagde ...

Nina - se at komme her over. Det er ikke dyrt at rejse til London, som det var for 15 aar siden. Dengang skulle man slippe naer 3,000 dkr for en billet, nu kan du faa en for 500 dkr... :)
Jeg skal proeve paa at snuppe forbi the Globe i den naermeste fremtid og sende dig et billede. Jeg er ogsaa ret vild med det sted og var til min foerste forestilling der for halvandet aar siden. Det var helt fantastisk!

Nina sagde ...

Aaiii, det kunne altså være rigtig fedt at se et billede derfra - ved du, jeg ejer faktisk en af murstenene!