11 februar 2009

Endnu en ny bogform

Aha - foer jul laerte jeg at lytte til en lydbog (fed bog i oevrigt) og nu har jeg laert at man kan laese en bog paa mobilen. Jeg har downloadet en gratis og det er historien "The Curious Case of Benjamin Button" af F. Scott Fitzgerald, som er filmaktuel lige nu. Bogen er vildt morsom og meget maerkelig og jeg glaeder mig meget til at se filmen.

Du fagre nye verden!

7 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Jeg har længe haft lyst til at prøve at høre en lydbog, det lyder interessant, men at få en bog ind på mobilen, det lyder for mig, som noget der fylder en masse på den stakkels mobil, eller hvordan fungerer det?
Mvh. Vibeke

Malou Klidmoster sagde ...

Hej Tina. Hmm, jeg ved ikke om jeg kunne holde til at læse en helt bog på den lille skærm. Men måske er det det det der skal til for at få "sms-generationen" til at læse bøger? Men ja, fagre nye elektroniske verden.
Mvh Malou

Unknown sagde ...

Lov mig du ikke ser filmen det foerste lange stykke tid efter bogen. Filmen er flot lavet, men aah saa lang og kedelig:( Syntes jeg. Lad bogen passere helt ud af dit system inden du gaar igang med filmen.

Tina - omme i London sagde ...

Vibeke - lydbogen er simpelthen genial, specielt hvis du gaar alene. Mobilbogen laeser jeg paa min iPhone, saa skaermen er stor nok til det ikke er irriterende.

Malou - skaermen paa min iPhone er stor nok til laesning og jeg haaber, som dig, at den fagre nye teknologi betyder at laeseglaeden varer ved blandt de unge mennesker.

Kat - jeg er bange for jeg bliver noedt til at lade som om jeg ikke har hoert dit raad, for jeg har saadan lyst til begge dele; bogen og filmen. :) Tak, dog, for raadet. :)

Anonym sagde ...

Lydbøger kører i min bil på 12. år. Jeg sidder i alt for lang tid bag rattet, men det er jeg næsten i stand til at abstrahere fra, når jeg kan sidde og glemme tid og sted ved at få læst gode bøger højt. Med dine lange gåture må det også være dejligt.

Til gengæld må jeg nok indrømme, at hvis jeg alligevel selv skal læse ordene, foretrækker jeg så absolut en rigtig bog.

Lene sagde ...

Jeg får helt lyst til at prøve en lydbog, men jeg kan ikke have noget ved mine ører, og jeg kan ikke høre, når de er via anlægget :-) det er ikke sådan at blive gammel ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - min mand plejede at laere dansk, naar han koerte paa/fra arbejde, men andre lydboeger er ogsaa en god ide.

Lene - og naar saa ogsaa armene bliver for korte... :)