10 februar 2009

Saa er vi klar

Saa er de nye skraldekasser bestilt fra kommunen og snart bliver vi de lykkelige ejere af ehmmm... seks forskellige skraldespande, tror jeg det bliver:
  1. en til papir;
  2. en til glas;
  3. en til plastik;
  4. en til daaser;
  5. en til madvarer; og
  6. den sidste til det der ikke passer i 1-5!

Jeg bliver simpelthen noedt til at faa lavet klistermaerker til at saette paa kasserne, for ellers farer vi da helt vildt i dem. Heldigvis er vi nogen af de foerste i vores kommune, der faar indfoert det nye system med skraldespanden til madvarer, saa vi faar lidt tid at vaenne os til at fininddele skraldet paa den maade, inden det bliver alvor. Og alvor, det bliver det. Boris Johnson, vores borgmester, har lige launched "Recycle More" kampagnen i denne uge og kampagnen er stor OG noedvendig, naar man skal bo saa mange mennesker paa et sted, som vi goer her i byen. Jeg glaeder mig til at se hvad det naeste paa programmet er, monstro foedevareproducenterne skal til at taenke lidt over alt det elendige skrammel de skal have viklet om vores mad?

6 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Holy smoke, det er noget af en affaldssortering. Og sikke meget plads de må tage. Er de alle i samme farve/størrelse? Mvh Malou

Tina - omme i London sagde ...

De er kaempe og tager en hulens masse plads. Vi skal have noget arrangeret i bryggerset for at lave plads til det hele og ogsaa goere det lidt mindre besvaerligt at smide noget i skraldespanden!

Nina sagde ...

Pyha, og jeg som brokkede mig over sortering af bioaffald og det andet i Korsør! Her havde jeg da fået kam til mit hår.

Ang. emballage, så så jeg lige at man kan få opvasketabs til opvaskemaskinen, hvor det ikke er nødvendigt at fjerne indpakningen, den opløses i vasken. Jeg tænkte straks, om man ikke kunne opfinde emballage, der kan spises. Så slipper vi for en stor mængde affald og sparer tid ved ikke at skulle fumle med al det pap og plastic, der alligevel ikke er til at få af!

Tina - omme i London sagde ...

Vi kan da pakke det hele ind i rispapir, skoent det nok bliver lidt toert i laengden!

Conny sagde ...

Her hvor jeg bor, har de svært ved at se forskel på papir,pap og plastik.
Flasker klare de lige.

Tina - omme i London sagde ...

Det kan vaere jeg skal komme og give dem et kursus (naar jeg lige selv faar den regnet ud...)?