07 februar 2009

Hoejt til loftet

Vi arbejder stadig paa at faa vores loft faerdigt. Det gaar ikke saa raskt nu, da det er alle detaljerne der skal paa plads nu. Trappen staar hvor den skal, gulvet er lagt ovenpaa og efterhaanden kommer der gips paa vaegge og loftet.

Jeg er stadigvaek VILDT imponeret over trappen. Jeg begriber simpelthen ikke hvordan i alverden min elskede fik ideen til at saette en ordentlig trappe op til loftet, i stedet for den elendige hoensestige vi havde foer. Den var direkte livsfarlig!

Gipspladestakken bliver mindre og mindre og snart er mit garnhjoerne parat til indflytning. Jeg er ved at vaere utaalmodig, men holder mig i skindet, for det er jo ikke mig der laver al arbejdet.

Min elskede har ogsaa aller naadigst faaet en alkove til hans computerting. Paa den maade slipper jeg nemlig for at se paa det nedenunder, saa jeg gjorde GLAEDELIGT afkald paa den del af loftet. He he - man har vel lov at vaere lidt snu...

Over vores sovevaerelse er det store opbevaringsrum. Det bliver der alt det vi ikke skal bruge saa tit kommer til at staa. I morgen kan jeg vidst saette julekasserne derop - og det helt uden hjaelp fra nogen som helst.

Normalt er vi TRE til at tage ned og saette op igen, men denne gang kan jeg bare goere det selv og jeg behoever bestemt heller ikke pakke det specielt godt, da der er mindst 15 m2 plads at stille det paa. De resterende 3 m2 skal bruges til storindkoeb af toiletpapir, koekkenrulle og hvad nu ellers vi koeber i en gros lignende portioner.
Noej, hvor jeg glaeder mig til vi kan tapetsere gangen og faa huset til at se ordentligt ud igen!

4 kommentarer:

Conny sagde ...

Jeg kan godt forstå du glæder dig,det ser også ud til, at blive rigtig godt og det ser ud til du få masse af plads, til opbevaring.

Anonym sagde ...

I barndomhjemmet laver de også loftet om - det ser herrens ud mens det står på, men når I er færdige: WAUW I bliver glade! Og ja det kan også blive mit yndlingsvindue hvis du poster billeder derfra jævnligt ;)

Anonym sagde ...

Det bliver da bare så supergodt Tina - hold da fest - jeg må og vil ha lov til at være totalt misundelig. Skøøøønt med nye m2.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - pladsen har vi saadan set altid haft, men det har vaeret saa besvaerligt at bruge det, da trappen virkelig var farlig. Den kom ned, saa man stod med den ene side til et 5 meters fald, naar man stod paa trappen.
Hanne - jeg tror paa der kommer et par par billeder der fra. :)
Inger - du har helt og aldeles lov til at vaere lige saa misundelig som du har lyst. :)