20 november 2008

En plads i solen

Lisa sendte mig en besked om at man kan downloade Liza Marklunds "En plads i solen" gratis, som podcast i et par dage, saa det gjorde jeg. Du kan naa det endnu, hvis du har lyst. Den er gratis til paa fredag. Tryk HER - saa skulle du gerne komme til download siden.Jeg har aldrig lyttet til en lydbog foer, men det bliver da spaendende at se hvad jeg synes om det. Oh - jeg kender heller ikke forfatteren, en hvis Lisa anbefaler hende, saa har jeg stor tillid til hun er god. :)

5 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Jeg fatter ikke, hvordan jeg nogensinde har undværet lydbøger.

For mig krævede det lidt øvelse at holde koncentrationen, men nu kører det (lidt afhængigt af oplæseren). Alle de sure ting som rengøring, vasketøj osv. er blevet meget sjovere, for nu hører jeg jo bog samtidig med og glemmer, at jeg faktisk slet ikke gider det, jeg er i gang med ;-)

Anonym sagde ...

Der var engang P1 sendte hørespil på radioen, der var vidst også en ugentlig roman oplæsning. Det lyttede det mødrende ophav til om dagen og sent om aftenen, når 'de små' var puttet i seng. Jeg lyttede nogle gange med, for jeg var jo 'stor' ...

For mig er lydbøger blot noget gammelt forklædt som noget nyt.

Tina - omme i London sagde ...

Altsaa hoejtlaesning er vel lige saa gammel som skrivekunsten, men foer i tidens kulle man jo sidde hjemme til tiden for at kunne hoere bogen. Nu kan man hoere det paa ens mobiltelefon, som man alligevel har i tasken. Jeg har ikke startet paa bogen endnu, men jeg glaeder mig til at se hvordan det gaar.

Anonym sagde ...

Du vil elske lydbøger ,det er simpelthen det fedeste ,du kan lave mange ting mens båndet kører.Jeg har arbejdet mange nattetimer og læst ufatteligt mange bøger.Jo det mødrene ophav har læst meget ,og hørt mange hørespil .Læser gør hun stadig.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg har faaet taget hul paa den og jeg maa indroemme det godt kunne gaa hen og blive en succes. Jeg er lige en tak for distraet engang imellem og maa gaa tilbage for at faa forstaaelsen med. Oplaeseren skal man lige vaenne sig til og denne her har ikke helt den variation i sin stemme som jeg kunne foretraekke. Jeg laeser selv meget animeret, saa det er lidt maerkeligt at "laese" en bog paa saa neutral vis. Bogen lyder i oevrigt spaendende nok. :)