17 november 2008

Saa blomstrede er tæpperne

Aftenens invitation gik til Mansion House, hvor the Lord Mayor havde inviteret til drinks paa de stormoenstrede og storblomstrede taepper, som jeg vidst har naevnt foer.

Aarsagen til invitationen var en tak til de der staar for at faa firmaernes stemmer noteret og faar slaebt dem med stemmeret ned til stemmeurnerne. I verdensfirmaets tilfaelde er det mig og jeg fik to invitationer, saa jeg kunne tage en med. Jeg havde ellers inviteret min elskede, som brokker sig over han aldrig er inviteret med til alle de fine ting jeg gaar til, men da han endelig fik en invitation sagde han nej! Han syntes jeg skulle tage en kollega med, saa det gjorde jeg.

Vinen var god og den nye Lord Mayor holdt en rigtig paen takketale - og var desuden rigtig sjov. Ham er jeg spaendt paa at hoere mere fra over hans aar som Lord Mayor.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kræver du får det gulvtæppe halløj lavet om i din regeringstid ... ;-}

Rigmor sagde ...

Nå forvirret jeg Lord Mayor med Mayor of London et lite øyeblikk. Men jeg tror da jeg hadde foretrukket vin med Lord Mayor of the City of London fremfor Bumbling Boris :)

Tina - omme i London sagde ...

He he Irene, jeg skal se hvad jeg kan goere...
Rigmor - den nye Lord Mayor virker som en rigtig flink fyr, saa ham har jeg ikke noget imod at drikke vin med, men faktisk kunne jeg ogsaa godt snuppe et glad med Bumbling Boris LOL - jeg haaber jeg faar chancen paa et tidspunkt.

Anonym sagde ...

Hmmm ... måske skulle man ændre det der med at færdes på de bonede gulve til 'de storblomstrede tæpper' ;-)

Men godt du hyggede dig!

Helle K. sagde ...

HOLD DA OP for et mønster - så ville jeg vist både få mareridt og sure opstød :)

Tina - omme i London sagde ...

Saa skulle I bare se de bonede gulve jeg gik paa i aftes!
Mere om dem senere.