09 november 2008

Soendagens husgeraad

Jeg har altid afskyet at goere koeleskab rent, for tingene er saa store og passer ikke i koekkenvasken og saa synes jeg altid der loeber vand alle steder, bortset fra hvor det er meningen der skal!


For en del aar siden fik jeg et raad fra en jeg kender, som altid vaskede koeleskab i opvaskemaskinen... Ja, altsaa hele koeleskabet kunne naturligvis ikke vaere derinde, men alle delene kunne og naar de kom ud var de toerre og lige til at saette ind i koeleskabet igen. Bare et lille bitte problem, vi havde ingen opvaskemaskine!
Saadanne husgeraad skal man huske paa, for pludselig faar man behov for dem. Mens jeg handlede i dag vaskede opvasketanten lige koeleskabet. Siden jeg fik opvaskemaskine skal der ikke den samme overtalelsesevne til at faa rengoeringen overstaaet. Jeg tror egentlig jeg vil sende det lille tip ind til husgeraad websiden, for jeg kan ikke vaere den eneste der afskyr lige det job?

9 kommentarer:

Tineke sagde ...

Jeps, den har jeg også for nyligt lært at bruge, for jeg HADER at rense køleskabe.

Jeg afskyer også at rense toiletter, men det er ikke lykkedes mig endnu at få den inde i opvaskesofie :)

Mette G. sagde ...

Rigtig god ide. Jeg HADER det også og lige nu må jeg nok sige, at køleskabet trænger, så det ryger da i opvaskemaskinen i morgen.

Og Tineke - skulle du finde ud af at få toilettet stoppet i opvaskemaskinen, så hører jeg også rigtigt gerne om det :-)

Tina - omme i London sagde ...

LOL - toiletrens kender jeg kun den manuelle maade paa endnu, men jeg har hoert at Coca Cola er et godt toiletrensemiddel, paa grund af dens syreindhold, saa "a glass a day keeps the lime scale at bay"... Proev med et dagligt glas Cola i kummen!

Helle K. sagde ...

Jeg HADER at gøre komfuret rent :( men min nye opvaskemaskine er smart, der kan man tage den øverste kurv ud - samt den øverste vand-karussel-dims - så kan pladerne stå ved siden af hinanden i bunden - og det samme med hylderne til køleskabet - jeg er næsten lykkelig :)

Helle K. sagde ...

PS: Jeg har ikke prøvet om toilettet kan stoppes derind ;)

Nille sagde ...

Det er jo en genial idé, som må afprøves!!! Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det... som regel det nemlig med ufrivillig gulvvask samtidigt!

Tina - omme i London sagde ...

Se se - jeg vidste jeg umuligt kunne vaere den eneste der bare afskyr det job.
God ide med ovnen ogsaa, men det med toilettet arbejder jeg stadig paa. :)

Lene sagde ...

Tak Tina :-) det skal prøves i morgen, gad vide om ovnpladerne kan komme med :-)

Tina - omme i London sagde ...

Lene - jeg forventer en kvalitetsrapport. :)