06 november 2008

Joesses et shock!

For en 8-10 aar siden arbejdede jeg sammen med en gut ved navnet Carl. Carl var et af de sjoveste, soedeste og mest intelligente mennesker jeg nogensinde har moedt og jeg elskede at arbejde med ham. Vi holdt kontakten laenge efter vi ikke laengere arbejdede sammen, men mistede den efter nogle aar, fordi vi begge var lige elendige til at holde kontakten. Jeg har ofte undret mig over hvad der blev af ham - og det fandt jeg ud af i dag.


Billedet har jeg laant her fra.
Carl doede for fire somre siden; han blev bare 43 aar gammel. Det aergrer mig graenseloest at saa fantastisk et menneske skulle doe saa tidligt, naar han havde saa meget liv i sig. Jeg var helt sikkert ikke det eneste menneske Carl gjorde et indtryk paa, for jeg fandt to forskellige websider dedikeret til ham. Jeg sendte en besked til begge og takkede dem for deres smukke sider og snart fik jeg en besked tilbage fra en af dem. Han var saa ked af han ikke vidste hvad Carls foedselsdato var og spurgte om jeg kunne hjaelpe. Det kan jeg, saa det goer jeg, skoent det bare er saa typisk Carl at selv en han boede sammen med ikke ved hvornaar han er foedt. Vi var vidt forskellige uden paa og af baggrund, men alligevel saa fantastisk ens inden i. Ok, nu flatterer jeg mig selv, men jeg haaber jeg kan vaere bare det halve menneske han var, saa er jeg stolt!

RIP soede Carl!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kyys mi skat!

Tina - omme i London sagde ...

Tak. Det er sjovt hvordan et menneske kan vaere en del af ens liv i en reletivt kort periode, men stadig efterlade saa stort et maerke paa ens sjael.

Unknown sagde ...

Tina jeg blev rørt da jeg læste beskrivelsen af din,det lyder til at han var et meget rart og varmt menneske.
Kan du have en rigtig god weekend.
Conny

Unknown sagde ...

Åhhhh Tina - det er hårdt. Han ser så varm og dejlig ud. Godt du nåede at lære ham at kende. Kram til dig.

Anonym sagde ...

Det er rørende og dejligt, når man møder den slags mennesker. Det viser også, at man skal huske, at tage sig sammen til at tage kontakt, når man holder af nogen, for lige pludselig så er det for sent.

Det er altid trist, når man opdager den slags, men jeg er sikker på, han ved du tænker på ham og ved, at du satte pris på ham. God weekend trods alt.

Tina - omme i London sagde ...

Altsaa nu skal det ikke forstaas saadan at jeg nu skal have et skrin strammet an for ham, men jeg blev sgi da bare saa ked af at hoere at jeg aldrig skal hoere hans hostende latter igen, eller se hans Chaplinlignende gang paa jorden. Tak for alle hilsnerne. :)