13 december 2007

Brrr... en kold morgen

Saadan saa biltaget ud, da jeg steg ud af min lune hule i morges. Det har aabenbart vaeret koldt i nat, men heldigvis er vi da i besiddelse af centralvarme!

Paa radioen snakkede de om hvor taaget det var og advarede bilisterne om farerne ved at koere i taagen. Woolwich faergen var indstillet paa grund af taagen og der var nok i vejen.

Jeg gik ud og kiggede direkte op paa en blaa, blaa himmel, men en lille smule morgenroede, da solen var ved at proeve paa at staa op.

Flyvemaskinerne tegnede streger paa himlen og jeg troede virkelig radiovaerten havde tabt besindelsen!
Alt var daekket i et godt lag is og jeg havde allermest lyst til at gaa hjem og hente mit gode fotografiapparat og tage en dag paa fotosafari, i stedet for en dag paa kontoret.

Jeg havde lidt god tid, saa jeg gik en anden vej end jeg plejer. Det tager lidt laengere tid (isaer naar man skal naa at tage billeder undervejs!), men det er saadan en skoen tur, ned mellem industrikvarteret og en af kolonihavearealerne i omraadet.

Danskere bliver tit overraskede over hvor mange kolonihaver vi har i London, da de tror det er noget specielt dansk. Det der er specielt dansk er at man bygger et beboelses/summerhus i stedet for at udnytte kolonihaven til frugt og groent.

Der er en rigtig paen beplantning paa den del af industrikvarteret jeg gaar igennem, naar jeg gaar denne vej - og den tager sig specielt godt ud i frostvejr!

Jeg er ikke helt sikker paa hvad de her er for nogle sjove kirsebaerlignende tingester, men hvad end de er, saa er det helt sikkert fuglene vil vaere glade for dem i loebet af vinteren.

Jeg kom med toget og efter mindre end ti minutter fandt jeg ud af af radiovaerten ikke var helt galt paa den. Jeg naaede ikke at tage et billede mens vi var helt inde i taagebanken, men det ville ogsaa bare have vaeret graat!


Uheldigvis kom der et tog i vejen, da jeg proevede paa at fange det nederste af Canary Wharf omraadet paa billedet. Man kan lige skimte over toget det nederste af nogle hoejhuse - resten er vaek i taage!

I City skinner solen, som om den aldrig har lavet andet. Godmorgen.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

De sjove kirsebær er æbler, 'crab apples'. Smukke er de!

Tina - omme i London sagde ...

Oh, jeg troede egentlig det var de gule jeg viste den anden dag. Gad vide hvad saa de hedder?

P.S. - jeg bikser med kommentarfeltet, det har noget med noget der hedder OpenID at goere. A fatter et en skid!

Anonym sagde ...

Der findes rigtig mange forskellige typer crab apples, så de gule var det også!

Mht. OpenID, så kan jeg KUN sige Good Luck! Må jeg foreslå Wordpress!