08 februar 2009

Stoevlejagten fortsaetter

Jeg skulle egentlig have vaeret paa stoevlejagt i denne weekend, men i gaar gik dagen op i strik, blomster og loftophaengning og i dag skulle vi have David. Vi blev enige om at maendene godt lige kunne sidde i bilen, mens jeg rendte ind i de forskellige forretninger, hvor jeg haabede paa at finde en loesning paa mit lille stoevleproblem. I forrige uge gik lynlaasen i stykker paa mine gode gamle stoevler, som ellers haar baaret mig frem og tilbage fra arbejde i de sidste par vintre. :(
Vi stoppede i Streatham high street, hvor der er en Clarks, og de havde skam et par rigtig gode stoevler - som bare var for stramme paa laeggen! Grrr... i mit naeste liv skal jeg ikke vaere typisk Skandinav i et ikke Skandinavisk land! Hvem hulen har saadan nogle taendstiksben, der goer at bukserne kan stoppes ned i skaftet paa stoevlerne, som stadig sidder og flapper?

Oh well, jeg proevede adskillige par, men kunne bare ikke finde de helt rigtige, saa vi koerte en tur til Croydon, for at gaa i CostCo og pludselig fandt jeg ud af hvor meget SNE der kom i sidste weekend. WOW - jeg har helt glemt hvor laenge det tager for saadanne maengder at smelte. Vi har stadig sne paa plaenen, men det forsvinder sikkert i morgen.

Inde i CostCo havde de at bryllupstema (he he, er de to ballonfigurer ikke bare soede) og pludselig foelte jeg mig ca 100 aar gammel! Ikke en eneste af udstillerne saa meget som kiggede paa mig, for jeg var helt sikkert ikke giftemateriale! :( Jeg kiggede dog paa en af udstillerne, da det pludselig gik op for mig at hende kender jeg sgi da. Hun og hendes mand plejede at bo nabo til min elskede, da boernene var smaa og de er bare saadan et dejligt par. De har ikke mindre end 7 (yep - sige og skrive SYV) boern, saa der var mange der skulle hoeres til og opdateres om. Da jeg endelig opfattede at min telefon ringede viste det sit at min elskede havde ringet til mig ahemmm... fem gange (telefonringeren var slukket) og var paa vej ind for at hoere om der var nogen der havde faaet et ildebefindende i forretningen. SORRY, men jeg faldt i snak!
Jeg fik ingen stoevler, men jeg fik et ordentligt knus og nyt om at folkene snart skal vaere bedsteforaeldre. :)

2 kommentarer:

Conny sagde ...

Det er dejlig at møde gamle venner,så glemmer man jo nemt tid og sted.Nu har vi fået sne og sol i Viborg

Tina - omme i London sagde ...

He he - ja jeg undslap med noed og naeppe haandkvaerkning fra min elskede. :)
Dejligt emd sne og sol. Nyd det!