24 februar 2009

GAAAB - jeg skulle tidligt op

Jeg er ikke nogen oern til at faa mig heflet i seng og ergo er jeg saa noget traet om morgenen. Det er lidt af en ond cirkel, i det jeg faktisk hellere ville lidt tidligere op og tidligere i seng, men er udstyret med en mand som er en skraekkelig natteravn - og det smitter!

I morges blev jeg noedt til at komme tidligt op, da jeg skulle vaere til et moede i the City klokken otte. Gaaab! Jeg var saa panisk for at komme op til tiden at jeg endte med at komme hjemmefra i ret god tid. God nok tid til at faa oeje paa at elektrikeren har faaet installeret et solpanel over doeren. Gad vide hvor laenge det har siddet der, uden jeg har opdaget det og hvad han lyser op med det? Han saelger dem garanteret!

Naah, videre ned til stationen, hvor jeg naaede et tog jeg aldrig plejer at tage med, da det ikke er direkte. Jeg besluttede mig for atskifte tog paa London Bridge, da jeg var kommet afsted i mine stoevler og havde ladet skoene staa paa kontoret! Lange ankelstoevler og jakkesaet er altsaa lidt et oemt syn, saa jeg skyndte mig til kontoret for at skifte fodtoej.

Jeg tog den nye smutvej, som er blevet kreeret nede ved den gamle Stock Exchange, for at komme til the Threadneedle Hotel i Threadneedle Street, hvor moedet skulle staa. Jeg har bare vaeret inde paa hotellet en enkelt gang foer og dengang havde jeg ikke lige nerver og tid til at se hotellet, da jeg skulle til interview med min nuvaerende chef. :)

Hotellet er ubermoderne og saa fantastisk laekkert. Det er fem-stjernet, rigtig hyggeligt og helt vildt luxurioest! Vi listede allesammen rundt som en flok boern der endelig havde faaet lov at komme ind i Bedstemors fine stue. Jeg turde naesten ikke traede paa taepperne!

I foyeren har de dette flotte loft. Jeg har ikke haft tid at tjekke om bygningen er bygget som et hotel, eller om det maaske er en gammel bank, der er blevet lavet om, men der er godt nok nogle flotte detaljer der ser ud som om de har vaeret der laenge.

Efter moedet smuttede jeg tilbage op til kontoret, inden jeg skulle videre til en seminar i the Gherkin. Vi har vaeret heldige nok at faa lov at bruge nogle moedekontorer paa 19. etage i mindst et aar endnu og sjovt nok faar vi altid et fantastisk fremmoede, naar vi holder seminaret der...
Toehoe - jeg skal ikke goere mig bedre end andre og jeg maa da indroemme jeg ELSKER at komme i den bygning, men det er nu lidt sjovt som vores deltagerfremmoede er skudt op i numrene siden vi flyttede seminrerne! Da jeg tog det her billede, ned til vores kontor, kom en anden og tog billeder ogsaa. "Kan du, saa kan jeg ogsaa" sagde han og saa knipsede han loes. :)

Vi skulle ogsaa lige have et billede i den anden retning, hvor man kan se St Paul's katedralen til venstre for den firkantede kasse midt i billedet. Jeg tager de samme billeder hver gang jeg er der, men det er da ikke til at lade vaere, naar man lider af knipseritis i middelsvaer grad.

Indersiden af bygningen er mindst lige saa spaendende som ydersiden og den flotte udsigt. Visse steder er bygningen aaben gennem flere etager, saa man virkelig kan vaerdsaette strukturen. Genialt - hvis du spoerger mig, jeg glaeder mig allerede til det naeste seminar. :)

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ang det med natteroderiet, kunne du måske være arveligt belastet også. ja det er kun en strøtanke.

Anonym sagde ...

A saje bar' go'nat! ;-)

Malou Klidmoster sagde ...

Wow, virkelig flotte billeder.
Mvh Malou

Lene sagde ...

Tina det kan lade sig gøre at vende rytmen, selvom ens mand er en natteravn ;-) jeg skal op kl. 5 så med alderen er det blevet for sent at gå i seng ved midnatstid, selv med en natteravn som ægtefælle :-)

Jeg elsker dine billeder fra byen, kan man se den bygning hvor dit kontor er?

Tina - omme i London sagde ...

Mor og Irene - det er nok noget arveligt, men hvorfor i alverden skulle jeg lige arve det gen?

Malou - tak. :)

Lene - jeg arbejder virkelig paa sagen og har gjort det siden nytaar. Det lykkes ikke altid, men jeg har fundet det punkt hvor jeg skal skynde mig at rejse mig og gaa durk i seng! Jeg vinder over mig selv en af disse dage.
Man kan se vores kontor paa det foerste billede. Det er til hoejre i billedet, men det er en af de lavere bygninger, saa ikke saa nem at udpege.

anjoe sagde ...

Sikke mange gode oplevelser i dagens løb; de kunne nok få jaget trætheden på flugt ;-)

Anonym sagde ...

Åhhh, hvor flot, jeg er jo bare VILD med the Gherkin!! har RIGTIG mange billeder fra rigtig mange vinkler fra juni sidste år, da jeg travede London tyndt. Skønt at få lov til at se udsigten indefra bygningen også, tak for det!!!

Tina - omme i London sagde ...

anjoe - saa snart jeg finder fotografiapparatet frem forsvinder traetheden som dug for solen. :)

sole - den er altsaa bare smuk!