27 februar 2009

Experiment…

Inger fortalte mig om Windows Live Writer, saa nu har jeg downloadet det og vi faar se om jeg kan finde ud af at bruge det.

IMG_0537Nu skal jeg lige eksperimentere lidt. Det ser ud til jeg endelig kan saette billederne ind i teksten igen, i stedet for kun at kunne have tekst over og under billederne.

Billedet, som gerne skulle sidde til venstre for teksten er fra morgenens affaldsindsamling. Denne uge var ugen hvor ALLE skraldespandene skulle ud. Vi har ikke liiiige faaet de sidste to skraldespande adskilt, men endnu et par kasser ankom i gaar, saa mon ikke vi faar styr paa det. Jeg synes det ser ud som om vi pludselig skal have dobbelt saa meget affald!

Jeg var naesten lige kommet ind af doeren, da telefonen ringede. P1250375“Can you open the front door please, there’s a giant toad sitting on the step and I need you to scare it away”. LOL, James, den store kylling turde ikke aabne porchdoeren og stod flere meter vaek fra doeren, da jeg kom derud. Jeg satte min fod hen til froeen, som han troede var en tudse (det stakkels bybarn!), for at faa den til at hoppe vaek. Den hoppede godt nok noget langsomt, men flyttede sig langt nok til at jeg kunne faa den unge mand hevet indenfor. Jeg var helt bekymret og havde lyst til at finde et sted at saette den hen. Jeg synes den er fremme paa liiiidt den fejle aarstid.

Naah, nu skal jeg se om det her virker. Gad vide om der er andet jeg skal have klistret ind i posten, inden jeg trykker paa “send”.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg vil bar lige sige at det er 14 dage siden jeg så de første haletudseæg, eller hvad det der 'spawn' nu hedder på danske. Frøen er ude på det helt rette tidspunkt!

Chicken Jamesa! ;-)

Anonym sagde ...

Hammergodt og flot stort månebillede. Jens kunne næsten ikke køre bilen af bare beundring for månen måde at ligge på.

Når du laver højre/venstre billder, kan du sætte margenen til 5 - 10 eller 15 som jeg bruger, så er teksten ikke lige op af billedet.

Meget flot og keep on going.

Anonym sagde ...

Stakkels James.Den så nu også noget stor ud, den frø. du prøvede ikke lige, at kysse den?-----Nå nej-- du
har fundet din prins.

Tina - omme i London sagde ...

Irene - ok, det har du da egentlig lidt ret i, men sidst jeg kiggede paa froeaeg var vidst i DK, hvor der gaar mindst en 6-8 uger inden de kommer frem. :)

Inger - TAK og tak for tippet.

Moar - jeg lod den stille og roligt hoppe videre, den arme lille bitte stakkel... :)

Alice sagde ...

Hej Tina - jeg læste om Live Vriter hos dig igår - og har installeret det - men kan du sige mig hvordan formaterer jeg teksten så den blir ved siden af billedet. TAK
Venlig hilsen
Alice

Alice sagde ...

Hej Tina
Jeg har klaret det - det hjælper at prøve at bruge hovedet.
Venlig hilsen Alice