05 juni 2009

Sikken et valg

Efter aftensmaden skulle jeg lige et smut om og stemme. Jeg var ellers lige ved at glemme det (kan man det?) og var gaaet igang med den helt store rengoering af vores ualmindeligt beskidte koekken, men heldigvis huskede jeg det og luskede afsted. Koekkenet ventede og jeg gjorde det faerdigt da jeg kom hjem.

P1290002

Min elskede lagde sig syg lige inden aftensmaden, med noget der til forveksling ligner det James havde den anden dag (de ARME stakler!), saa jeg gik alene om til kirken, hvor vi skal rapportere for at stemme. Gad egentlig vide om jeg burde sove i gaestevaerelset i aften? Jeg har ingen grynten hoert, saa mon ikke bare jeg kan sove i min egen seng?

P1280979
Jeg har aldtig taget saa lang tid om at saette et kryds foer. Der var ikke mindre end 14 forskellige partier og fem loesgaengere. Loesgaengerne aner jeg ikke hvem er, saa de var nemme at springe over. Der var BNP, som er en haeslig racistisk gruppe, grupper med diverse maerkelige navne, som fik dem til at lyde som BNP – og saa adskillige kristne grupper! Hvad i alverden har det med EU at goere? Jeg ved godt afstemningen var i en kirke, men alligevel.

P1280983 
Klokken var over ni og der var ikke mange mennesker paa gaden eller ved “the polling station” (valgstedet). Jeg synes det var saa hyggeligt at der laa en hund og ventede paa sine “foraeldre” da jeg kom ud. Jeg tror ikke der er ret mange der har stemt og det synes jeg er aergerligt, for vi risikerer at ende med noget vaerre juks!

P1280974 
Oh, well, man har da lov at haabe paa at miraklernes tid endnu ikke er forbi, men bare i tilfaelde af de er, saa fandt jeg min hestesko frem til daad! Husk at gaa til valgurnerne, naar det bliver din tur. Det er vigtigt!

Technorati Tags: ,,

6 kommentarer:

Sister Bonde sagde ...

Smukke valgstemningsbilleder og her er der heller ikke taget en beslutning om og hvem, som der skal have mit kryds. Det kommer vel på søndag.

Der mangler kun 1 passager på dit fly - godt nok spændene.

Tina - omme i London sagde ...

Sister - kommer tid kommer raad. :)
Mht flyveren, saa har jeg sjovt nok lige postet om det! Spaendende. :)

Conny sagde ...

Jeg forundre over i stemmer i en kirke,hvorfor nu det?Jeg tro du skal ligge dig i gæsteværelse, for en sikkerhedssky, han kunne jo smitte.Jeg lover dig at stemme på søndag.
Knus fra det skønne Viborg

Tina - omme i London sagde ...

Det er meget normalt at bruge kirken til at stemme. Det er en stor bygning med masser af plads. Ret praktisk, synes jeg.
Patienten har det meget bedre i dag og har baade spist og drukket - og holdt det i sig!

henning sagde ...

Nu kender vi så resultatet - det er ikke imponerende. Nationalisterne har vundet i Europa, og vi går mod mindre tolerence og større utryghed :-/
Hos jer i England var det vist mest en protest mod Brown?
Sådan kan man jo stemme ud fra så mange forskellige forudsætninger.

Tina - omme i London sagde ...

Henning - det er simpelthen soergeligt, for vi har faaet TO medlemmer af "British National Party" ind som MEPs. De er nogle haeslige racister og jeg begriber ikke hvordan i alverden folk kan finde paa at stemme paa saadan nogle folk, protest eller ej!

SUK!