07 juni 2009

Blomster fra haven

I aften ventede vi besoeg af nogle af vores naboer. Vi har boet her i syv aar og de har boet her i 30 aar, saa det var da saadan set ogsaa paa tide vi fik dem inviteret ind. De er nogle rigtig soede mennesker. De er en anelse yngre end mine foraeldre og har boern paa min alder. Jeg ved de altid beundrer vores roser, saa jeg gik ud og klippede nogle stykker af, som blev sat i en vase. Det er yderst sjaeldent jeg tager blomster ind, men jeg tror faktisk jeg vil til det noget tiere, for de baade dufter og pynter jo.

Roses

Vi snakkede alle fire i munden paa hinanden, mens nabomanden fortalte loegnehistorier der ikke var til at slaa og vi andre laa i sofaen og fik ondt i maven af grin, naar han skulle demonstrere hvordan de medvirkende i historien f.eks. gik. Vi fik ordnet verdenssituationen og pludselig var klokken blevet langt over et! FOEJ, hvor er jeg pludselig traet, det var de ogsaa, man ingen af os har da heldigvis ret langt i seng.

Technorati Tags: ,,,,

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Det er nemlig en stor glæde at få sådan en havenuket indenfor døren, og når jeg ser din buket, glæder jeg mig til roserne blomstrer her :-)
Godt selskab med latter og løgnehistorier kan man aldrig få for meget af :-)

Berliner brosten sagde ...

Sikke da et underskønt besøg. Løgnehistorier er da noget af det bedste...Og sikke nogle flotte roser! Hvis jeg havde muligheden ville jeg også tage nogen ind, men her må vi nøjes med de små forhutlede fra den vietnamesiske blomsterhandler om hjørnet ;-)

Unknown sagde ...

jamen Tina da, sikke mange løgnhistorie og grin du er gået glib på de 7år.Hvor har du nogle skønne og smukke roser.
Kan du have en god aften

Ellen sagde ...

Det var da vist på høje tid, I lærte hinanden at kende.
Gid I må få mange sjove aftener fremover.
Vi har også to meget søde, gamle naboer - de er guld værd, og de er altid hjemme. Gæt hvem der passer alle mine krukker i haven, når vi ikke er det :-)

Tina - omme i London sagde ...

Roser, latter og loegnehistorier - saadan en aften er vi alle enige om vi vil have nogle flere af!