29 juni 2009

Levealder-test


Ifoelge DRs levealder test, som jeg saa hos Suzanne, skulle min forventede levealder vaere 98.1 aar. De glemte at spoerge "er du oven i koebet SVINEHELDIG" og det er jeg, saa jeg regner helt bestemt jeg naar mit livs ambition at blive 100 aar. Selvfoelgelig bliver jeg 100 aar med helbredet i tip top kondition lige til jeg dratter doed om. Hvad er din forventede levealder? Find ud af det ved at klikke lige her. Har du overhovedet lyst til at blive helt vildt gammel, eller vil du hellere leve staerkt og doe ung?

5 kommentarer:

FruE sagde ...

Har også lagt den på min blog, med ref. til dig :o)

Min siger 94,5 år. Jeg plejer jo at sige, at jeg skal være 100 og selvfølgelig frisk og rask til den tid også.

Jeg vil gerne blive gammel, hvis helbredet er med. Men jeg tænker også på, at ved det at jeg er en af de yngste i min omgangskreds kan det måske blive lidt underligt at leve så længe. Men så må man jo finde nye venner i oldekolle :o)

May Anna sagde ...

Jeg vil blive 98,1 år, siger testen. Den vil jeg gerne tro på.
Min farfar blev næsten 99 år. For helbredets skyld holdt han op med at ryge, da han var 80 år. Ergo, jeg forsætter med de 8-10 stk smøger om dagen nogen år endnu.,men den lyse øl og de syv svesker, som min farfar spiste hver dag, nej tak.

Susan sagde ...

Hold da op, testen siger at jeg bliver 105,6 aar! Jeg snoed nu ogsaa, for jeg svarede at begge mine foraeldre er blevet over 80 aar, men saa gamle er de slet ikke endnu, men jeg forventer da kraftigt at de bliver det :-)

Ellen sagde ...

Jeg bliver så åbenbart 98kommanoget år. Hmmm. Det vil jeg nok slet ikke håbe på er rigtigt. Far er 88 og meget, meget skrøbelig, så jeg går nok mere ind for den tankegang, du lufter.
Jeg vil, helt seriøst, hellere huskes for hende, som døde, mens hun var i forholdsvis fuldt vigør, end som hende, de kun kan huske sad de sidste ti år og sagde enormt irrelevante ting... :-)

Tina - omme i London sagde ...

Fru E - Vi maa slaa kludene sammen i Oldekolle. :)

Manna - saa bliver vi lige gamle vi to. Den lyse oel og sveskerne snupper jeg, hvis du tager cigaretterne!

Susan - det er lidt et dumt spoergsmaal, for saa gamle er de fleste menneskers foraeldre vel ikke? Jeg svarede nej til det, saa det kan vaere jeg alligevel skal over de 100!

Ellen - jeg kender en kvinde paa min egen alder og hun oensker ikke at blive gammel! Jeg oensker sandelig heller ikke at blive gammel, bare for at blive gammel, men droemmer stadig om at blive de 100! Alderdommen kan vaere ond ved nogen og det er haardt at se paa. Jeg haaber din far har det godt, til trods for han er skroebelig.