25 juni 2009

Musik skal der til

IMG_3855

Inden dagen var omme fandt vi endnu et klaver i the City – nemlig paa hjoernet af Moorgate og London Wall. Der gaar sgi da sport i det her. Jeg maa igennem listen og saa skulle jeg kunne klare i gennemsnit et klaver om dagen. :) Jeg har set der er en ung kvinde, der har sat sig for at spille paa alle 30 klaverer i loebet af de uger de staar der.

IMG_3856

Vi smuttede lige inden om Finsbury Circus og fik en dejlig overraskelse. The City of London Festival er skudt igang og der er live musik i the Circus i middagspausen. Bare aergerligt at de varsler lyn, torden og uhyggelige maengder regn i morgen!

5 kommentarer:

Irene sagde ...

kan han spille 'Frikadellens flugt'?

Ellen sagde ...

Hvor er det altså en skæg ide...
Jeg kommer til UK i næste uge, og hvis jeg er heldig, når vi en tur til London - så må vi da lige være på udkig efter klaviaturerne :-)

Tina - omme i London sagde ...

Irene - det skulle ikke undre mig om han pludselig broed ud i Mozarts tredje klaverkoncert og spillede den flydende. Han paastaar dog han ikke kan spille klaver, men har laert at spille violin!

Ellen - gi'r du et nummer, saa giver jeg en bajer. :)
Sig til, hvis du er i nabolaget.

Lone sagde ...

Det var en fantastisk idé at sætte klaverer op i byen til rådighed for alle. Det skulle man også tage op i København :-)

Tina - omme i London sagde ...

Lone - jeg tror det ville vaere en god ide i alle byer. :)