14 juni 2009

Aftenens godnatbillede

Hvem der dog bare havde fri i morgen, men heldigvis byder arbejdsugen bare paa fire dage i denne uge og naeste, for torsdag aften forsvinder vi til Graasten og bliver til mandag.

P1290279 
Jeg ved godt man ikke maa fortaelle saadan noget paa internettet og paa forhaand, men vi er heldige nok at vores hus ikke staar tomt, for de unge mennesker skal ikke med, bare vi to gamle. Oej, hvor jeg glaeder mig og saa haaber jeg bare vejret opfoerer sig paent!

7 kommentarer:

FUUR sagde ...

Vi glæder os også til torsdag,
hvad tror du vi glæder os til?

Vi håber i får godt vejr, på jeres tur.
Vi får godt vejr, det bestilte vi, sammen med billetten.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg kan godt forstaa I glaeder jer, det bliver bare saa spaendende!

Mht vejret, saa kan man vidst ikke faa baade to returbilletter og godt vejr for £33 i det hele! :)

Madame sagde ...

Sikke et smukt aftenbillede, Tina! Og det lyder dejligt for jer med en tur til Danmark :-)

Suzy sagde ...

Rigtig god fornøjelse, jeg håber at vejret arter sig lidt bedre når I dukker op end det gør lige nu... Det er godt nok en kold og våd sommer vi har her.

Tina - omme i London sagde ...

Madame - tak, og du kan tro vi glaeder os. Det bliver lidt maerkeligt at rejset til SoenderJylland og slet ikke komme til Fur, men mon ikke det gaar endda.

Suzy - kan du stoppe den regndans med det vuns! :) Vejret er heldigvis ikke noget problem for os naar vi rejser. Vi tager det som det kommer, men derfor kan man da altid haabe paa hoej sol og lune vinde. :)

Laila sagde ...

Sikke et smukt billede, Tina..

Du kan roligt tage til Gråsten, for jeg er lige kommet hjem derfra.. Tre dage i pis øs regnvejr, men da vi tog hjem skinnede solen og vi tog regnvejret med hjem til sjælland!! God tur til det smukke sønderjylland og hils derovre! :o) Mojn..

Tina - omme i London sagde ...

Jubiiiiii tak skal du have Laila. Det var paent af dig at lade det vaer der til os. :)