24 juni 2009

Med heksen til Bocks Bjerg

Jeg var en lille smule aergerlig over ikke at kunne blive i DK til i morgen, men jeg blev noedt til at skulle hjem og paa arbejde, saa vi maatte give slip dagen foer dagen…

2009-06-20 2009-06-20 002 090

Jeg elsker Sankt Hans og har altid lavet en rigtig flot heks, da jeg boede hjemme hos mine foraeldre. Der var ingen mangel paa fantasi, naar heksen skulle sendes til Bloksbjerg, eller “Bocks Bjerg”, som det hedder i Graasten, men det er mange aar siden jeg har lavet heks. Jeg naaede med til de soergelige rester af et Sankt Hans baal for otte aar siden, men ellers har jeg ikke deltaget paa dansk jord siden 1989, da jeg havde en lille Sankt Hans fest for mine venner, inden jeg igen satte naesen mod UK, denne gang uden en bestemt hjemrejsedato.

P1280892

For tre uger siden kiggede jeg ud paa aftenhimlen og fik oeje paa heksen paa vej mod nord. Jeg gik ud fra hun skulle til en dansk strand for at blive sendt videre til Blogsbjerg, saa jeg vinkede og oenskede hende en god tur til snobroedslandet.

Jeg haaber heksen blev sendt afsted med maner, fra en strand naer dig. :)

5 kommentarer:

Irene sagde ...

min kost punkterede ...

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

He he - bedre held naeste aar. :)

Klimakteriehäxan sagde ...

Sankt Hans är en ny bekantskap för mig! Väldigt snygg stadssiluett på bilden!

Anette sagde ...

Ærgerligt du ikke kunne fejre Skt. Hans i går i DK. God arbejdslyst til dig.

Bente sagde ...

Ja, der er noget helt specielt over sankthansaften på en dansk strand - håber du alligevel havde en god aften i går ;-).

Her i Frederikssund har de desværre den uskik ikke at putte en heks på bålet - men bålet var flot :-).