07 januar 2010

Ren luksus!

Min elskede kom til at foreslaa i dag at vi skulle tage en tur ned til the Wing Yip centre og faa os en massage. Han havde lidt ondt i ryggen paa grund af han tror han er 25... og jeg behoever ingen undskyldning for at tage med ned til en gang moerbankning, for til trods for det ikke just goer godt mens det staar paa, saa er det altsaa bare vidunderligt bagefter!

Dr og Dr Yuan oenskede os "godt nytaar" saadan ca. fyrre gange inden vi var inde af doeren og til trods for de nok ved hvordan de skal faa folk til at skille sig af med deres haardt tjente penge, saa er gensynsglaeden altsaa gengaeldt.
Efter en god massage og "cupping" mente Hr Yuan at jeg skulle have lidt akupunktur "on the house" da han ikke broed sig om at jeg var lidt forkoelet. Jeg skulle hilse at sige at det er for klamt at faa naale stukket i ansigtet og det er saamaend ikke meget mere behageligt at blive masseret i ansigtet, naar det foregaar paa kinesisk, for joesses hvor tager de bare fat. Mine tindinger er garanteret helt lilla efter den behandling og min ryg ligner noget der burde vaere loegn! Cupping paa en mager ryg er ikke for toesedrenge!

Efter vi var moere og alle naelene var blevet trukket ud (SKAL de vaere saa lange, dem de saetter i ansigtet? Jeg var bange for de ville komme ud inde i min mund!) gik vi ovenpaa til en varm balje suppe. An Nam er den suveraent fedeste vietnamesiske restaurant vi nogensinde har spist paa. Den var stille som graven! Der holdt omkring fire biler paa en parkeringsplads der normalt er stop fuld og har plads til en hel del biler! Vi var nogle af de faa modige, der havde dristet sig ud i vejret.

Jeg snuppede min saedvanlige menu, som bestaar af friturestegt krebs med hvidloeg og chili efterfulgt af en baljefuld "rare beef fillet pho", som er suppen paa billedet ovenover. Boefkoedet er skaaret helt vildt fint og lagt raat i suppen, hvor den lige naar at tage lidt farve inden man spiser den. Det var lige det vi traengte til. Let og laekkert, men ogsaa et ordentligt mavefyld.

Udenfor laa sneen skrabet til siderne saa folk kunne parkere. De havde nu ikke haft noedvendigt at goere sig saa umage. De kunne have noejes med at fjerne sneen paa de foerste faa raekker!


Det var faktisk lidt soergeligt at se de tomme parkeringspladser, men - hvis ikke der havde vaeret saa stille, saa havde vi nok ikke faaet to timers behandling hver til under en times pris... Ja, man har lov at vaere heldig!


Paa vejen hjem saa vi bevis paa vi vitterlig HAR sneplove her i byen. De var ude med salt og jeg maa sige det var en noedvendighed. Joesses, det var glat, selv paa hovedvejene!

Da vi kom hjem sneede det igen. Ikke meget, men det kom - og lidt har jo ogsaa ret... ;)

7 kommentarer:

AagePK sagde ...

Hvis der ikke havde været så stille på parkeringspladsen, var I nok sluppet noget hurtigere ud af torturkammeret.
Er du ikke klar over, at kineserne mestrer denne sublime form for tortur, hvor du, uvidende om, hvad der foregår, udleverer alle dine forretningshemmeligheder, og at det er derfor, Kina er på fremmarch?
Nå, spøg til side, bortset fra nålene, så er jeg vild med kineserier. Mit næste store rejsemål/fantasi er en tur ad den gamle te-rute fra Pu-Errh til Lhassa, jeg så en pragtfuld serie om det på arte-tv.

Lotte sagde ...

Ha ha, din beskrivelse giver mig minder om mine timer hos Mr. Wang. Tjek det her billede af min ryg efter en af hans behandlinger: http://4.bp.blogspot.com/_Zpn18lw8IZs/SOYgdanme-I/AAAAAAAAA90/nJc7lyXEEeI/s1600-h/ryg.JPG
Det ligner, at jeg er blevet omfavnet af en kæmpeblæksprutte :-D
Akupunktur i ansigtet er også grænseoverskridende for mig, men det er effektivt...

Annette sagde ...

Selv om det under operationen føles som ren tortur, så er jeg vildt misundelig. Jeg kunne godt tænke mig sådan en gang mørbankning lige nu og her. Og hvis det så hjælper på en gigant forkølelse, så vil jeg være endnu mere tilfreds.
Skønne billeder fra haven og vildt flot satellit billede, waaauw.
En rigtig god weekend til dig.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - Jeg gaar saa at sige aldrig til den almindelige praktiserende laege, da jeg langt foretraekker den kinesiske loesning. Min doktor gloede maabende paa mig, da jeg sidste aar fik penicillin for halsbetaendelse. Han havde aldrig givet mig penicillin foer og han kunne ikke se jeg nogensinde havde faaet det. Jeg er sikker paa det er tak til Kineserne, uanset hvor meget de torturerer mig. :)

Lotten - du besvimer, hvis jeg viser dig de STORE blaa violette maerker jeg har paa ryggen. Det er helt vildt, men joesses, som det hjaelper. Akupunktur i ansigtet hjaelper, det kan jeg skrive under paa, men hold fast hvor var det klamt!

Tina - omme i London sagde ...

Annette - jeg havde bare en lille hovedforkoelelse, men inden vi naar til mandag er den helt forsvundet. Det er simpelthen utroligt hvad de kan goere. Kommer du til London, saa vil jeg anbefale det paa det staerkeste. Maaske du har en lokalt?

AagePK sagde ...

Bortset fra vaccinationer, der skal holdes ved lige, eller lidt hjertevrøvl helt fra ungdommen af går jeg aldrig til læge. Selv om jeg har været sammen med 400 elever, den ene mere snottet end den anden, havde jeg de første 12 år som lærer 3, gentager:TRE sygedage. Senere blev det mere, pga stress, men det er noget andet.
Min kone har det på samme måde. Vi er enige om, at det må være pga den økologiske kost med masser af frisk frugt og grønsager, og beherskede kødmængder. God rødvin, og nu og da Champagne, og en pint hver dag.
Jeg foretrækker krop-duer fremfor kop-sætning på ryggen!!!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jeg er ikke i tvivl om du har ret, men samtidig tror jeg paa at folk der kommer ud blandt folk (offentlig transport, arbejde osv) og kommer ud og faar noget frisk luft, uanset vejret har et staerkere helbred. Man skal udsaettes for nogle baktusser for at blive resistent overfor dem. Jeg kommer ud - saa rigeligt. :)