10 januar 2010

Groent skal der til

I gaar sad vi og snakkede om at vi ville proeve at modtage en groentsagskasse engang i ugen, eller hvor tit nu det bliver noedvendigt. Vi har proevet det foer, men da fik vi det ikke passet og for meget gik til spilde.

Nu har vi tiden og vi har gang i en stor madomlaegning, siden vi pludselig bare er en husholdning paa to. Paa groentsagsomraadet er vi begge saadan ca. altaedende (det er jeg nu ogsaa paa alle andre omraader!) og det er laekkert at faa lidt nye indspark paa madfronten.


I dag sendte "Abel & Cole" os en email. De er den lokale groentsagspusher og leverer lige til doeren. Man skulle tro de havde lyttet ved doeren. Den foerste kasse kommer paa tirsdag. :)

4 kommentarer:

FUUR. sagde ...

"Overvågning"

Tina - omme i London sagde ...

He he - sikkert!

AagePK sagde ...

Her i kongeriget kan vi jo vælge økologiske kasser fra aarstiderne, eller almindelige fra brugsen, og de ser da også spændende ud.
Men jeg kan nu godt lide at holde tingene i hånden, lugte til og mærke på dem, og ind i mellem falde over noget helt nyt: og hvad kan man så bruge dén der til.
Dertil kommer det, at jeg i forvejen får besøg af post plus 3 forskellige vognmænd, fordi Thatcherismens form for liberalisme ikke kan finde ud af at koordinere transport.

Tina - omme i London sagde ...

Det her er ogsaa en oekologisk kasse. Vi faar se hvordan det kommer til at gaa. De leverer i oevrigt ikke meget langt vaek, men har rigtig mange kunder paa et lille omraade, saa transporten er jeg ikke saa bekymret over. :)