04 januar 2010

Med hilsen fra fremmede himmelstroeg

For mange aar siden arbejdede jeg sammen med et kinesisk aegtepar. Jeg elskede deres kontor, da de havde saa mange sjove smaa kinesiske figurer og billeder paa vaeggen. Isaer var jeg forelsket i de smaa tykke Buddhaer, som nikkede med hovedet, naar man trykkede paa dem. De forklarede mig at det var en lykkedukke, som man giver som gave til kinesisk nytaar.

Til det naeste kinesiske nytaar fik jeg en lille tyk, nikkende Buddha med "Gung Hei Fat Choy" (held og lykke og godt nytaar, eller saadan noget lignende) skrevet paa banneret han holder over vommen. Det aar fordoblede jeg min indkomst. Dukken har boet paa mit skrivebord lige siden. :)

Min kollega er lige vendt hjem fra en ferie hos hans foraeldre i Kathmandu, Nepal og han havde en lille Buddhafigur med hjem til mig. Denne her mente min kollega hed Manjusri, men nu har vi kigget lidt naermere paa den og det viser sig det er en "Tara", som er befrielsens moder og frygtesloes! Gad vide om jeg pludselig bliver knaldhamrendes modig og bliver til en ret superwoman?

6 kommentarer:

Irene sagde ...

du ER en superwoman!!!

Annette sagde ...

Det bliver i hvert spændende at se hvad det udvikler sig til ☺

Lone sagde ...

Jeg følger spændt med i hvad det kan udvikle sig til :oD

Lene sagde ...

Enig med Irene :-) så du må blive en super super woman :-)

AagePK sagde ...

Altså, du har din egen blog, og du har endda åbnet den for vore kommentarer; hvis ikke dét er mod, og frygtløshed, hvad er så?
;-)

Tina - omme i London sagde ...

Irene - jeg gaar da ikke med underbukser uden paa bukserne...

Annette - ja, det er ikke til at vide hvad det kan byde paa? :)

Lone - ogsaa her!

Lene - :)

Aage - og det helt uden at eje en Tara foer nu. ;)