22 januar 2010

I januar er det vinter

Ifoelge kalenderen er December, Januar og Februar vintermaaneder. I denne vinter har det kunnet maerkes, for I December var det hundekoldt og i baade December og Januar fik vi saagar sne! I den sidste uges tid har her vaeret rimelig lunt og temperaturen har lagt paa den normale gennemsnitstemperatur paa omkring 7 graders varme.

Til trods for det kolde vejr vi har haft, saa synes jeg nu traeerne ser ud som om de er helt parate til at foraaret traenger sig paa inden for de naeste fire uger, som det plejer. Til trods for jeg har boet her i landet i det meste af mit liv, saa tror jeg aldrig jeg vaenner mig til at vinteren er saa kort!

I dag fik vi en smule vinternedboer - paa disse breddegrader bedre kendt som regn. Jeg har en kollega som er lige saa pjattet med sne som mig og resten af kontoret er bare ved at gaa i spaaner naar vi sidder og brokker os over at regnen ikke falder som sne. Der var lovet lidt sne i denne uge, men det udeblev. Nu paastaar de vi skal have mere i weekenden. Det er bare i orden med mig!

3 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Jeg er ved, at være træt af vinteren her i DK, sneen har ligget her fra miden af december, og køn er den ikke mere, nu vil jeg gerne have lidt sol og tøvejr og tegn på, at foråret er vej.(Det var bare en lille bøn)

AagePK sagde ...

Se, en rød frakke!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Conny - I har godt nok ogsaa haft sne laenge. Min veninde fortalte at hos hende har det lagt siden foer jul! Det kommer nok alligevel til at vare nogen tid inden det bliver saadan rigtig foraarsagtigt.

Aage - LOL!