25 januar 2010

Dagens lunch time vandring

Dagens lunch time vandring gik til Nando's, som er en Portugisisk inspireret restaurant kaede, som specialiserer i forskellige kyllingeretter. Maden er meget udemaerket og stedet er meget populaert blandt den yngre generation. Det er ikke et sted jeg selv ville vaelge at spise, ikke fordi der er noget galt med maden, men konceptet er en pestilens!

Man bliver sat ved bordet og faar udleveret et bordnummer, som man skal bruge naar man skal bestille ens mad. Maden bestiller man ved kassen og betaler med det samme. Koeber man f.eks. en sodavand faar man et glas stukket i haanden og saa maa man selv drage ud for at finde drinksmaskinen, bestik, servietter og de forskellige sovse man vil have til maden, som dog bliver leveret ved bordet!

Min vidunderlige assistent og hoejre haand fylder aar i dag og han er bare vild med Nando's, saa der var ingen tvivl om hvor vi skulle hen og spise. I dag var det bare ham og mig, men I morgen tager vi hele afdelingen ud til middagsspisning og saa skal vi have Girafburgere! :)

Lyset i the City var helt faenomenalt, da vi gik op ad Bishopsgate. Jeg kunne vaere blevet der laenge og bare staaet og kigget paa lyset. Jeg har ikke faaet set Sherlock Holmes filmen endnu, men jeg kan forestille mig den maa se saadan ud til tider. I oevrigt har jeg hoert meget af den er filmet i Liverpool!

Vi har et stort project paa bordet for tiden, saa i stedet for at staa og kigge dryssede vi tilbage til slibestenen, som vi siger paa engelsk. Vi har deadline den 3., saa jeg naar det lige inden jeg skal have en uges tid fri. En uge med hele min vidunderlige familie under mit tag. Joesses, hvor jeg glaeder mig!

10 kommentarer:

AagePK sagde ...

Og hvad har den bus så lige gjort, at den skal henligge i mørke? Du må lige photoshoppe den røde farve lidt mere tydelig, tak!

Annette sagde ...

En uges ferie, jamen det kan næsten ikke blive bedre. Du har ret, jeg aner Sherlock komme kørende i det lys, smukt.

Kom så igang sagde ...

Et par rigtig flotte billeder. Dejlig med en uges ferie inden den store dag,kan god forstå du glæder dig.

anjoe playhouse sagde ...

Er girafburgeren den med 198 gram kød?

AagePK sagde ...

Er det sikkert, at det er kylling, de serverer?
"Nandu sáo aves da familia dos reideos, ordem Struthioniformes", siger portuguisisk wiki, altså Nandu er strudse.
;-)

Deborah sagde ...

Hello! Jeg har også været på Lunch time vandring idag. Selvom det var koldt, var det det dejligt.

Jeg vil give dig ret, konceptet er også mig imod. Jeg ved ikke, om du har set det, men jeg har tagget dig. Selvfølgelig helt frivilligt, men vil bare lige være sikker på, du har set.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aage - moerkeroed er vel ogsaa roed?

Annette - :)

Conny - ja baade til ferie og besoeg.

Anjoe - nej, den er da 198cm hoej... ;)

Aage - joesses, har jeg saa faaet baade strudse og girafburger i denne uge?

Deborah - jeg var lige ind og kigge og er ret vild med dit "fugle i flugt" billedet. Flot taget! Mht taggeriet, saa skal jeg lige se hvad jeg skal goere. Det bliver teknisk. ;)

anjoe playhouse sagde ...

Link lige til den, Tina, for sådan en højhalset en skal Rimkogeren skisme da ha', hvis London besøges engang :-D

Deborah sagde ...

Tusind tak!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

anjoe - I kommer bare, saa skal jeg tage jer med paa Giraffen. ;)

Deborah - velbekom.