09 november 2008

Jamen, det blev da en skoen dag

Jeg kom ikke ret meget laengere med strikketoejet, for vi skulle jo lige et smut til Croydon for at handle og ehmmm... det greb om sig!
I dag var det virkelig efteraarsvejr. Det blaeste, regnede og ruskede og jeg var, for en enkelt gangs skyld, glad for at have en bil! Det koster en stoerre formue at parkere i Croydon (ok, ikke saa galt som the West End, men stadig dyrt) og det er naesten helt umuligt at parkere i naerheden af centrum, hvis man ikke er residerende, saa vi maatte i parkeringshuset. Der var nul pladser paa etagerne fra 1-11 og foerst da vi naaede til taget fandt vi en plads. Vi skyndte os indendoere og saa kunne vi naesten glemme alt om vejret.
I Allders var der rigtig gang i juleshoppen og jeg maa aerligt indroemme at jeg skulle tage mig grundigt sammen for ikke at gaa fuldstaendig i selvsving. Som om vi har behov for mere julepynt! Gertrud Sand's "store kas' me' julepynt" er det rene vand i forhold til alle dem vi har!
Til trods for de tusindevis af biler var der faktisk ikke haesligt travlt i butikkerne. Det er selvfoelgelig ikke noget godt tegn, men det er nu altsaa lidt fedt, naar man selv skal handle. For det ikke skal vaere loegn, saa fik vi endda taget hul paa julegaveriet og fik koebt en enkelt julegave. Nu kan jeg godt lige saa stille begynde at faa skrevet en liste over hvad vi skal have koebt og saa naar vi nok det hele.

Efter endt handel gik vi en tur paa Anna's Thai Restaurant, som ligger i the Whitgift centre. Vi har ikke spist der foer, men det passede lige med hvor og hvornaar vi gerne ville spise, saa vi tog chancen. Maden var saerdeles udemaerket. Ikke det mest fantastiske vi nogensinde har nydt, men i den prisklasse kan man ikke klage.

Vi havde lovet os selv en tur i biografen i denne weekend, for at se den nye James Bond film, saa vi koerte omkring biografen i Beckenham paa hjemturen, for at se om der var en forestilling der kunne passe os. Det var der og hold da helt fast, der var fuld knald paa, lige fra starten af filmen og vi blev slet ikke skuffede. James Bond er helt og holdent flyttet ind i det 21. aarhundrede - naah ja, og saa er han da en lille smule laekker... :)

Ingen kommentarer: