04 april 2007

Prisen paa maelk

Tesco annoncerer at de vil oppe prisen de betaler landmaendene for maelk fra 17p til 22p per liter, saa laendmaendene ikke laengere skal saelge maelken under produktionsprisen - nej, hvor flot af dem. De har vidst i lang tid at maelkeproducerende landbrug gaar bankerot hele tiden, men har ikke gjort noget ved sagen. Ok, det har de nu!
Ydermere annoncerer de at det ikke bil betyde at maelken i forretningerne vil blive dyrere - jubiii, saa er kunden tilfreds.
Hvordan de vil goere det er ved at koebe maelken direkte fra landmaendene, saa de ikke skal betale en mellemmand. Jeg synes det giver mig lidt en ram smag i munden. FEDT at landmaendene endelig faar en rimelig pris, fedt at priserne ikke stiger, men jeg kan ikke lade vaere med at foele at de smaa firmaer af maelkedistributoererne nu kommer i klemme - og giganten Tesco vinder igen - og faar heltestatus for at redde landmaendene!
Billedet har jeg laant fra denne vidunderlige webside.

3 kommentarer:

Irene sagde ...

Hvad blev der mon af andelsbevægelsen ... SUK!

Anonym sagde ...

Kære Tina, din pakke er velankommet idag. Tusinde tak, hvor hyggeligt at min pakke skulle komme helt fra England. Har ingen blog.. skulle måske snart overveje en sådan..
Chokoladen er forsejlet og venter kun på det bliver søndag, så skal jeg være først vågen og nyde en kop tidlig kaffe med strikketøjet og chokoladerne... Så må morgenmanden vente. (hvor sundt)
Glasæggene er hængt op på kastaniegrene i stuen hvor de pynter og hygger. Endnu engang tak for pakken. Kh LindaT, kastrup

Tina - omme i London sagde ...

Selv tak Linda, det var en fornoejelse og lidt spoejst at finde paa noget til en man slet ikke kender. Min mand synes vi er bindegale!
God paaske. Jeg glaeder mig til du faar dig en blog. (",)