26 april 2007

Lykken er...


At have en LIDL i nabolaget, for saa kan man faa RUNDSTYKKER! JUBIII, hvor skal jeg have koebt ost og syltetoej, saa vi kan smovse i rundstykker loerdag OG soendag morgen!

9 kommentarer:

Sofie sagde ...

Yes - sådan en har vi også..dog ikke i nabolaget. Men der bliver købt rundstykker til fryseren. Vores lokale Waitrose sælger også noget der minder om rundstykker, men selvfølgelig ikke til LIDL-pris :-)

Acq sagde ...

øj.. det skal man vist bo i udlandet for at sætte pris på :)

og Tina, jeg vil bare lige sige at jeg stor-nyder dine beretninger fra London og omegn!

:)

fisker & fernández sagde ...

Wow, jeg havde ingen anelse, at man kan købe rundstykker i Lidl. Jeg skal da så absolut lige inden om og købe et stash. Det bliver så godt :-)

Irene sagde ...

Jomen hvornår dælen lærer de at sælge gammel Thiseost åsse i Lidl! Ynder selv "stashes" af hel solsikkerugbrød ...

Sådan en hjumpel med nye, kolde kartofler, purløg og ristede løg, lidt mayo og så noget groft salt og friskkværnet peber ... Ahhhh! Så er frokosten også reddet!

Susan sagde ...

Hvornaar kommer Lidl til San Francisco omegn???

Jeg traenger til dansk morgenbroed.
Nyd det for mig ogsaa :-)

Tina - omme i London sagde ...

Sofie - Waitrose er godt, men LIDL er lidt mere lig den aegte vare.
Acq - Gi skal man bo i udlandet, men hvis bare du vidste den fornemmelse af at pludselig kunne faa noget man savner - uhmmm... Jeg er glad for du nyder London-historierne.
Fisker & Fernandez - velkommen hid og god LIDL tur (",)
Irene, saadan en bloed og velsmagende ost findes vidst kun i DK (SUK). Rugbroed kan man faa i alle supermarkeder her - og i adskillige afskygninger (",)
Susan - skal nok, du maa tage til Solvang i stedet!

Susan sagde ...

Heldigvis behoever jeg ikke koere helt til Solvang (6 timer herfra) men kan noejes med at koere til den danske bager i Burlingame (40 minutter herfra), den er bare rigtig dyr men mon ikke det bliver til en tur dertil snart :-)

MonkeyClaus sagde ...

Jeg vil blot lige sige mange tak - læste indlægget og fandt selv nogle næsten rundstykker helt herude i Kina. Har skrevet en tak på min blog: http://monkeyclaus.smartlog.dk/lykken-er-rundstykker-post96506

Tina - omme i London sagde ...

Velkommen hid Claus. Som Acq sagde oven for, saa skal man vidst vaere udenlandsdansker for at kunne saette pris paa dens slags! (",)