09 april 2007

Aarets foerste is

Jeg elsker is; er opfostret paa Rønbjerg is (vi havde en iskiosk)- den bedste is i Danmark. Rønbjerg is lavede nougatis som ingen andre - og de smukkeste islagkager man kunne forestille sig.
Min kaere mand troede jeg havde mistet besindelsen da jeg insisterede paa at vi skulle have is til dessert til vores bryllup!
"But, it's not any old ice cream. It's islagkage from Rønbjerg and it's my favourite" argumenterede jeg - og kaerligheden vandt! SLURP
Da jeg foerst stiftede bekendtskab med engelsk is var jeg alt andet end begejstret og ikke helt sikker paa at vaflerne kunne spises.
Jeg overkom snart min tvivl og laerte at elske engelsk is lige saa meget som dansk is (ok, ikke Rønbjerg!) - og nu er min yndlings en "99 Flake".
Aarets foerste is er noget helt saerligt. Den smager af lovning om sommer og lange lyse aftener. Vi indtog vores foerste i gaar i parken. Nej, hvor lovede den bare en skoen sommer - og vi glaeder os og laver planer til den helt store guldmedalje!

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Der er noget helt specielt over den første isvaffel, som nydes i det fri. Jeg elsker is, og vi får tit is til aftensteen. Men isvaffelen oppe ved vaffelbageren i Blokhus, den glæder jeg mig til :-)

Anonym sagde ...

Uha Tina, det skal være mange grader varmere før jeg spiser is. Det skal være sommer - men nu er jeg heller ikke isfanatiker og dertil en frossenpind ;-) Men jeg er glad for, du nød din is :-)

Anonym sagde ...

Jeg er aldrig rigtig blevet overvundet af engelske is - og slet ikke vaflerne!! Men... den årets første is nyder jeg nu i fulde drag alligevel :-)

Tina - omme i London sagde ...

Lene - jeg er naesten ikke misundelig...
Deborah - jeg er ogsaa en frossenpind, men en is kan faa mig til at glemme det helt (naesten!)
Sofie - du ved hvad jeg snakker om. Har I ogsaa isvejr oppe hos jer?

Anonym sagde ...

Vi har is-, tæppe i haven-, tshirt- og Pimmsvejr :-) Skønt!!