29 marts 2010

Dagens lunch time vandring

Jeg havde en lunchaftale i dag, som var lige ved at tage noget mere af min eftermiddag end jeg lige havde regnet med. Jeg troede vi skulle moedes klokken 13.00 og var sent paa den, saa jeg piskede afsted destination St Paul's Cathedral.

Da jeg ringede for at sige at jeg var lidt sent paa den gik det op for mig at der var ingen grund til at haste - da jeg var en halv time for tidligt paa den! :) Oh well - saa havde jeg da tid til at snuppe et billede af St Paul's, nu jeg var saa godt i gang!

Restauranten, hvor vi skulle moedes hedder Northbank, og den ligger, sjovt nok, paa the north bank af Themsen; lige ved foden af the Wibbly Wobbly bridge og med udsigt til the Tate Modern. Jeg havde ikke vaeret der foer, men bare beliggenheden er nok til at faa mig til at overveje at komme igen. Dette billede er taget max 50m fra restaurantens indgang!
Maden var fantastisk. Vi startede med en baljefuld muslinger, som bare var perfekte. Jeg kunne godt have spist flere, men saa var der jo ikke plads til hovedretten. Jeg fik torsk og det var simpelthen den laekreste torsk jeg nogensinde har knaldet gebisset i. Ergo ville maden ogsaa kunne faa mig tilbage igen.

Saa var der lige interioeret - som blandt andet bestod af jordens fedeste tapet. Paa websiden er der ogsaa et billede af det og maaske man bedre der kan se hvor London det er. Ejeren maa have faaet det lavet specielt til restauranten. Billederne ser vaeldig romantiske ud, indtil man ser ordentligt efter - blandt andet er der et "stick up" i nederste hoejre hjoerne. LOL - jeg spurgte lige i min visdom min elskede hvordan man siger "stick up" paa dansk - "haenderne op!" var svaret og saa et kaempe selvtilfreds smil.
Mon ikke vi skal aflaegge den restaurant et besoeg en dag. Det er ikke billigt, men joesses, hvor var det bare laekkert! English cuisine, naar det er bedst!

2 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Det lyder som en god ide, med en tur til den restaurant.
Jeg ser, vi bare lige, skal over
"Wubbeli--Wabbeli" måske, er der en fed udstilling, i Tate Modern.
Jeg er med på den.

Tina - omme i London sagde ...

Ja, vi tager det hele med! :)