31 marts 2010

Min smukke have

Som allerede tidligere naevnt er "min" smukke city garden, ogsaa kendt som Finsbury Circus, lukket i de naeste MANGE aar. Det er dog kun det miderste af haven der er lukket og stien rundt omkring og mange af baenkene staar til raadighed endnu.

Jeg havde nu ikke den store lyst til at saette mig ned i morges, for der var baade vaadt og koldt. Joesses, som den koldfront, der giver sne i nord, er streng! Som ses paa billedet bliver der sat ehmmm... gad vide hvad man kalder "hoarding" op. Hoarding er den blaa traevaeg, som bliver sat op for at forskaane vores sarte oejne for de grimme byggeredskaber der skal ligge paa det graes vi normalt sidder paa. :( Jeg haaber de laver noget smart og spaendende paa vaeggen, saa vi har noget at kigge paa i mellemtiden.

Der hvor der ikke er blevet sat laag paa endnu er der hegn, som goer man stadig kan kigge over til den lille pavillion, hvor vi normalt hoerer Jazz om sommeren. Gad vide hvor det skal foregaa i aar? Det ser faktisk ud som om pavilionen er uden for arbejdszonen, det skal jeg lige have kigget naermere paa.
Min yndlingsrestaurant skal forhaabentlig bruges til kantine for arbejdsfolkene og maaske til kontor. Saa er der da nogen der faar noget nydelse ud af den mens arbejdet staar paa.Det bliver godt, naar projektet er faerdigt - rigtig godt og det troester jeg mig med. Jeg afskyr ombygning - af et godt hjerte. Det roder og sviner, men er saa skoent naar det er overstaaet!

3 kommentarer:

Donald sagde ...

Ja, kønt er det ikke, men da du jo skriver at det er et meget nødvendigt projekt, så må man undskylde det. Jeg kan heller ikke helt forstå, hvorfor man byggede en "metro" i København, men jeg bor jo heller ikke længere i København og derfor er det måske ikke så underligt.

Det er gode reportagebilleder af noget, som er svært at illustrere uden en henvisning til den anden posting med Finsbury Park.

Sig mig er der nogen steder i London hvor sanering har medført anlæg af nye parker?

Ellers går det jo konstant den gale vej! Uha :-/

Kristine sagde ...

Øv! siger jeg bare.....
London har ellers de skønneste parker.
Håber de roder for noget godt?
Ha' en go' påske i min yndlingsby ;)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - Vores transportsystem i London er saa overbelastet at hvis man vil have folk til at bruge den offentlige transport bliver man noedt til at skare til den.
Mht parkerne, saa f.eks. I saneringen af OestLondon, i forbindelse med OL-byen, indgaar der masser af parkanlaeg, saa ja. :)

Kristine - det er noget rod, men jeg er glad for den nye Crossrail linie bliver en realitet. :)