15 februar 2010

Morgenvisit

Jeg slog lige et smut ind om Finsbury Circus i morges, bare for hyggens skyld. Om en maaneds tid lukker de det meste af haven i op til SYV aar! Det er paa grund af "The Crossrail project", som er en jernbane der ender med at gaa paa tvaers fra Maidenhead vest for London, gennem Heathrow lufthavn, the West End, the City, Canary Wharf og ud til baade Abbey Wood i sydoest London og Shenfield ude i Essex. Det er et kaempe projekt og meget noedvendigt, men for hulen hvor er det aergerligt at det lige skal gaa ud over Finsbury Circus!

Der bliver skudt en masse penge i vores transportsystem i disse aar og det er haardt tiltraengt. Jeg glaeder mig saa meget til the East London Line kommer paa skinnerne og bliver genaabnet, efter en forlaengelse af linien. Det giver mig en alternativ og maaske bedre rute til og fra arbejde og det er jo ikke saa ringe endda.

7 kommentarer:

et cetera sagde ...

Tina, jeg elsker altså dine billeder fra London - med ledsagende ord - altid interessante og oplysende! Eneste minus ér, at jeg kommer til at længes næsten fysisk efter en tur over "til Jer" :-)

olines sagde ...

Enig med et cetera!

Bettys blog sagde ...

Jeg har været lidt bagud, og har lige læst om jeres sølvbryllupsfest. Spændende læsning. Det lyder som et brag af en fest, som I kan leve længe på.
Dejlig sølvbrudgom, der finder betænksomme gaver til Valentine.
;-)

Tina - omme i London sagde ...

et cetera - nu bliver jeg sgi da helt genert, men ehmmm... tak!

Oline - ogsaa til dig. :)

Betty - LOL, lige nu er du forud, men tak for oenskerne for vores soelvbryllup, som vi fejrer om 12 1/2 aar. :)

AagePK sagde ...

Fine links, du har lavet der.
Jeg undrer mig bare over, at man stadig laver overground-tog; godt nok er det dyrt at bore tunneller, men at rydde huse og ødelægge parker er vel heller ikke omkostningsfrit. Det må jo da f.eks. trække ned i ejendomsvurderingen for husene ved Finsbury Circus, hvis der skal pløjes spor tværs igennem der.

Bettys blog sagde ...

Nå ja, Tina! jeg ved godt, det var kobber....
Og halv æresport - og at der er god tid til sølvet!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - vi har simpelthen ikke plads til meget mere i vores undergrund, uden at skulle saa langt ned at vi maaske forstyrrer kineserne; derfor overgrundstogene. :)
Stationen der skal vaere i forbindelse med Finsbury Circus er en undergrundsstation.

Betty - selvfoelgelig gjorde du det. :)