23 februar 2010

Jeg saa roedt!

Da jeg gik fra kontoret til aften syntes jeg der var en del trafik. Ved Bank gik og koerte folk paa kryds og tvaers af alle vejene og jeg foelte mig hensat til Cairos kaotiske gader!

Jeg synes det var lidt maerkeligt, men taenkte ikke videre over det, indtil jeg naaede ned i King William Street, hvor der ingen trafik var i en side af gaden, mens den anden side stod stille.

Raekken af busser i den venstre koerebane var mindst 10 lang, der er plads til omkring 80 paa en bus og samtlige stoppesteder var fyldte med folk. Det giver mange folk!

Da jeg naaede saa langt som til the Monument var der en tuden og en larm uden lige og pludselig gik det op for mig hvad der var galt. Lysene var gaaet i udu og skiftede som det passede dem bedst.
Der holdt ikke mindre end FEMTEN busser paa rad og raekke i den hoejre side af vejen paa vej over London Bridge. Jeg maa have gaaet forbi 50 stillestaaende busser. Hold fast, hvor var jeg glad for jeg skulle med toget!

5 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Hvor er det nogle skønne billeder af busserne

Sol sagde ...

Enig.
Det gør sjælen godt på en eller anden måde at se noget røde London-busser engang i mellem. På den ene måde eller den anden, og når man ikke lige skal se dem live, er dine billeder en fin erstatning.
Mine små søde børn må nøjes med den fine legetøjskopi, man kan købe, og som forresten er meget holdbar, for min søster på 38 har stadig sin.

Mange hilsner
Solveig i Champagne

Donald sagde ...

I gamle dage (80'erne :-) ) kunne Londonerne finde ud af at køre hensynsfuldt uden trafiklys; det er synd at de ikke kunne finde ud af det nu; det burde være en smal sag at flette.

Anonym sagde ...

Føj da, og så ved fyraftenstide, hvor mange skal hjem :(

AagePK sagde ...

Ikk' fordi jeg skal blive ved med at tvære rundt i malerier med rødt i, men på given foranledning: på www.bruun-rasmussen.dk her først i næste måned kommer et smukt billede af Paul Fischer på auktion, men det bliver nok for dyrt.