21 februar 2010

Soendagssysler

Min elskede fik lov at sove lige saa laenge som han kunne i dag - og som han kunne! Da jeg efterhaanden havde vaeret oppe i nogle timer lavede jeg ham lige en kop te, bare i tilfaelde af at han havde lyst til at vaagne...

Jeg havde hygget mig med lidt blogsurfing og fuglekigning, men var loebet toer for fugle, for de gider sgi da ikke ud og fouragere i saadan noget vejr. Vi har faaet alt fra slud til hagl og andet maerkeligt isvand i loebet af formiddagen!
Nu skal jeg til at have kigget lidt til de smukke rester af bukketterne fra kobberbrylluppet. Jeg holder krampagtigt fat i det der kan endnu, men de her er vidst faerdige! Vi faar se om jeg finder noget at saette ved det groenne. Hold fast for en kvalitets blomster der staar saa laenge!
I vindueskarmen er min lille forsigtige gerbera vaagnet op til daad. Den beloenner mig med en blomst i ny og nae og jeg naenner ikke at skille mig af med den, skoent den for det meste ser noget traels ud. Jeg elsker bare gerbera, de faas i saa mange farver og saa er de saa sprudlende og levende. Snart kommer min elskede med en bilfuld unge mennesker. Det helt unge menneske, som efterhaanden er blevet mere end fem uger gammel kommer ogsaa. Jeg glaeder mig til gensynet!

5 kommentarer:

Bettys blog sagde ...

Dejlige blomster, du har. Det var skønt at se vintergækkerne i dit tidligere indlæg.
Jeg synes, du er meget modig at du spiser hønsefødder. De var måske godt krydret? Er der muskler på dem?
Jeg nøjes med at kigge på dem, når jeg går forbi fryseren i en tyrkisk butik.

AagePK sagde ...

Skulle du ikke have været i biffen? Lone Scherfigs An Education, den er nomineret til 8 BAFFTAs. Og der var kinesere inde og skræmme vore specielle venner på Trafalgar Swuare væk: duerne.
Hvorfor de er vore specielle venner? Jo, de skider på Nelson, fordi han bombarderede København.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Betty - hoensefoedderne var ikke krydrede, de smager af nok uden. De bestaar jo ikke af en hel masse, saa der skal noget kogen til!

Aage - jeg er spaendt paa at se den film, men havde VIP gaester herhjemme i dag, saa ingen tur til Trafalgar Square til mig. :) Mht duerne, saa bliver jeg vidst aldrig helt venner med dem!

Kom så igang sagde ...

Det er flot du stadig har et par blomster tilbage fra kobberbrylluppet.Jeg kan godt forstå du glæder dig til, den lille dame kommer.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Conny - jeg har faktisk stadig et par stykker, men de synger godt nok paa sidste vers!