13 februar 2010

Besoeg i haven...

Bedst som jeg sad og kiggede ud paa vores nye fuglefodderhus fik jeg oeje paa noget jeg altid gerne har villet se - nemlig to soede smaa halemejser!Det skulle gaa lidt tjept med at faa dem fotograferet, saa foerste forsoeg var ikke helt vellykket...

Andet forsoeg var mere vellykket, men saa var den ene fugl floejet og kun en lille smule af den anden kunne ses!
Det skal nok lykkes! jeg er helt vild med de smaa fugle! Monstro det er det fancy pancy nye Trip Trap fuglespisehus der lokkede dem til? Monstro man skulle lokke dem med et lille redehus ogsaa? Jeg ved lige hvilken slags de bruger. ;)


Jeg kan nu krydse fugl nr 56 af paa min liste over yndlingsfugle af i min 1975 udgave af "Fugle i Farver" fra Politikens Forlag. Jeg mangler vidst stadig at se kongeoernen...
Hvem end der koebte mig den bog, saa skylder jeg dem en KAEMPE taknemmelighedsgaeld. Bogen er flyttet med mig fra Danmark til Skotland, Skotland til Danmark og igen fra Danmark til England. Jeg er saa glad for den bog!

4 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Kære Tina
Jeg synes også halemejsen er sød og jeg har været inde på Google og læse lidt om den, det er en af vores minste fugle, en anden mejse som jeg syndes er sød er topmejsen.Kender du dem?
Kan du have en god søndag

Bente sagde ...

Da jeg så din overskrift, troede jeg et øjeblik, at det var 'piphans' fra sidste år, der var kommet på besøg igen ;-). Men så var det søreme en ægte fugl.

Ha' en dejlig søndag ;-)

AagePK sagde ...

Jeg samler også på fugle, lige for øjeblikket har jeg en hel del kvækerfinker på besøg, foruden vore faste gæster. Det er liv, jeg har købt en hel sæk solsikkekerner, og de er pjattede med dem.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Conny - topmejsen havde vi vidst i haven da jeg var barn. Den er ogsaa rigtig soed og speciel.

Bente - he he, Piphans lever skam i bedste velgaaende, jeg har bare ikke haft saa meget tid til at kigge paa ham, den graadigper!

Aage - kvaekerfinken har saadan nogle fine farver. Jeg elsker at alle de smaa havefugle er saa individuelt udseende.

God soendag aften til jer alle. :)