01 februar 2010

Klimaaendringer

I nat var det temmelig koldt, saa koldt at der var is paa vandpytterne, som jeg i oevrigt ikke er helt sikker paa hvor er kommet fra, for jeg synes da ikke jeg har set dem INDEN de froes!
Jeg har altid en rimelig fart paa, naar jeg "gaar" til stationen, for der er jo et tog der skal naaes. Gaaturen giver varmen til en frossenpind som mig. Naar jeg naar frem til kontoret har jeg naaet en god temperatur.

I dag var jeg lige ved at tro at det var mine interne klimaaendringer der slog til, men det viste sig dog at der var noget i vejen med vores klimaanlaeg. JOESSES, det er varmt naar alle boblerne i maalemeteret er faldet til bunden!

4 kommentarer:

AagePK sagde ...

"Målemeteret", det var da et fantastisk dækkende ord for en sådan himstergims, der måler omvendt ved at gå i bund, når termometre måler højere temperaturer ved at gå opad.
Således oplivet vil jeg kaste mig ud i snestormen og køre min sølvbryllups+10-brud på arbejde.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aage - jamen dog, saa har I jo perlebryllup. Tillykke med det, og nyd snestormen. :)

AagePK sagde ...

Det var da morsomt: uden at kende til det, gav jeg hende en perlekæde i gave. Hvor dygtig/heldig kan man være!

Donald sagde ...

Det er næsten ubehageligt at komme lige fra en kold gade til et overophedet kontor! De sidste varmegrader koster også en halv bondegård. Kunne de ikke regulere lidt på systemet sådan rent manuelt?