11 februar 2010

En usaedvanlig dag

Dagen startede som forventet med en lille bitte smule sne. Min kollega, som bor ude i Kent havde faaet et ordentligt lag, men vi fik ikke meget mere end de fire fnug der kom i gaar. Det var dog hvinendes koldt og sneskyerne susede over hovedet hele dagen.

Til middag havde jeg en lunch aftale, saa jeg trak frakken godt op om oererne og gik op til Finsbury Square, hvor jeg skulle moedes med John, en af mine kolleger gennem noget af mit frivillige arbejde og en af hans nye kolleger, som er kommet fra Australien og skal arbejde her i London i de naeste 3 aar. John ville gerne at den nye kollega skulle moede nogle kvinder i et lignende job, saa hun kan bygge et netvaerk op mens hun er her. Det synes jeg loed som en god ide og en god lunch kan man jo altid spise. :)

Vi spiste og vi snakkede og grinede, saa jeg tror vi var lige ved at vaere en pestilens for de andre spisere. :) Det bliver ikke nogen stor og besvaerlig opgave at introducere den nye kollega til resten af the City. Jeg blev dog noget overrasket, da hun fortalte mig hvor hun kom fra. Hun kommer fra et lille bitte land som Danmark, men ca lige saa langt fra Danmark som man kan komme - nemlig Papua New Guinea! Det er godt nok foerste gang jeg har moedt nogen der fra, men forhaabentlig ikke sidste. Jeg kan da ikke sige andet end jeg faar min horisont udviddet i disse dage!

5 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Ja, det er altid godt at få sin horisont udvidet...men glæd dig nu til du kommer til DK, så skal du se sne og is...

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Horisontudviddelse er noget af det bedste jeg ved. Det er foede for sjaelen. :) Mht sne og is, saa har jeg lige set noget paa en eller anden dansk side, hvor de viste hvor meget sne der ligger rundt omkring in landet. Far og Mor har en snemand i haven, som har staaet der siden juledag, saa mon ikke du har ret at han bliver staaende lidt endnu. :)

AagePK sagde ...

Og véd du, hvorfor der blandt andet ligger så meget sne? Fordi det nu er blevet forbudt kommunerne at hælde den sne, de graver væk fra gader og parkeringspladser, i havnen: den kunne jo være forurenet på dens vej ned gennem lufte. Derfor. Så de kører det op i nogle store dynger ud på marker og pladser, hvorfra det så kan tø og sive ned, koncentreret som det er, til grundvandet.
Så kan nogen så pudse glorien
Det er dog hændt, at det, folk troede var deres glorie, viste sig at være deres horisont.
A propos: bar those present!
;-)

Kom så igang sagde ...

Det er ærgeligt, at din familie ikke bor på Bornholm, for øen er helt lukke fordi der fyger så meget, at sneplovene ikke kan følge med.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aage, saadan noget nonsense kan bare irritere min blindtarm noget saa grangiveligt. Det eneste fornuftige ville sgi da vaere at koere sneen paa stranden eller haelde det i havet. Mht glorien, saa pudser jeg den dagligt. ;)

Conny - LOL, jeg skulle jo gerne kunne komme frem... :)