11 marts 2010

London's burning!

Jeg vaagnede til en nyhedsrapportage i morges, som fortalte om en stor brand i Tabernacle Street i the City. En af mine venner har kontor i den gade og det er bare to minutters gang fra mit kontor, saa jeg spidsede oerer. I foelge rapporten var der 100 brandmaend paa stedet, saa jeg gik ud fra det ville kunne lugtes hos os.

Da jeg naaede saa langt som til Moorgate kunne jeg ikke bare lugte det, men se det og kunne maerke roegen rive i lungerne. Fy for den, jeg lugter som om der har vaeret ild i mig. Branden er nu under kontrol, men jeg tror der gaar laenge inden hoermen dulmer. FOEJ!

7 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Billedet viser fuldt ud den stemning der må have været hos dig imorges - uhyggeligt.

KirstenK sagde ...

Øv for den da, frygteligt med brand i en storby!

Margrethe sagde ...

Uha, håber ilden kom under kontrol hurtigt. Puha - sådan en røglugt hænger ved længe længe.
Hvad var årsagen til branden?

FruE sagde ...

Virkelig skræmmende. Da jeg læste overskriften tænkte jeg på, at jeg engang for 22 år siden var i London og så en udstilling om "London's burning". Kan det ikke passe? Altså at der var en meget stor brand for rigtig mange år siden?

Tina - omme i London sagde ...

Helle - det var saamaend ikke saa uhyggeligt, for det var under kontrol, men for filan hvor det osede!

Kirsten - jeg synes ildebrand er haesligt alle steder!

Margrethe - branden startede i nat klokken 04.00, saa den var under kontrol da jeg ankom fire timer senere. Allerede i eftermiddags begyndte rygterne at svirre at vedkommende der ejer bygningen maaske var flygtet til the Isle of Man. Jeg venter liiige med at tro paa det indtil branden er slukket!

Fru E - jo, du kan tro du har ret. Londons storbrand var i 1666, men den var saa stor at vi snakker om den endnu! :)

AagePK sagde ...

Ildebrand i moderne huse har jo derudover som regel den hage, at det er giftig røg; fik du ikke besked om at blive indendøre? Eller, med rygterne i baghovedet, var det et af de gamle huse, der stod i vejen for "fremskidtet", der røg?

Tina - omme i London sagde ...

Aage - der er mange rygter, men jeg holder mig nu lige til de facts jeg kender. Mht roegen, saa var der skaermet af i stor stil, men roegen kunne de jo ikke saa godt skaerme af og vi var jo nogle stykker der ligesom skulle paa arbejde. :)