02 marts 2010

Foraarets komme?

Det var koldt i nat, rigtig koldt. Efter ti graders varme i gaar tror jeg vi naaede ned under fem grader i nat.
Det kunne ses paa postkassen, som efterhaanden traenger til et lille lag maling oven paa alt det rust. :)
Solen havde ikke naaet postkassen endnu, da jeg gik til stationen, men den fangede bussemaendene paa elletraeet nogle faa meter laengere henne. Morgenen startede saa fint at jeg naesten ikke turde tro at vejret kunne fortsaette saadan.

Til middag gik vi et smut til Whitecross Street market og i anledningen af det smukke vejr gik vi den lange vej tilbage, ned gennem Old Street og Paul Street. Havde jeg vaeret alene havde jeg sat mig i solen for at spise min mad, men min kollega har en haeslig hoste som jeg gerne saa ham slippe af med snarest, saa vi modstod fristelsen og luskede tilbage til kontoret i stedet.
Foraaret er lige om hjoernet - jeg er sikker paa det. :)

4 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Det ville da være synd at male postkassen, hvad skulle du så fotografere ;)

Conny sagde ...

Jeg hørte i Tv. en naturvejleder fortælle, at elletræet ikke er så langt fremme som det plejder, ved denne tid( de var ude at,lede efter foråret)

Annette sagde ...

Så er jeg ved at være opdateret om hvad der er sket ude i den store verden i den sidste uges tid. Jeg kan se, at du har nydt din tur "hjem" til Fur, selv om du skulle afsindig tidligt op ☺
Du er faktisk nået længere end jeg, for jeg kendte overhovedet ikke Heerhugowaard (Stad van de zon), jo byens navn, men at der var et sådan projekt der det anede jeg ikke, der må jeg have mit livs lys lokket med op en dag.
En god aften til dig.

Tina - omme i London sagde ...

Helle - det kunne der da vaere noget om. :)

Conny - de er i hvert fald langt bagefter her i forhold til andre aar.

Annette - det ville bare vaere saa spaendende at se. Turen hjem var skoen, uanset det afskyelige tidspunkt jeg skulle op paa. :)