19 marts 2010

Sport relief

Endnu engang er det tid at give lidt til dem der har mindre end dig og vores fjernsynsprogram er fyldt med soergelige historier om hvor ringe folk i store dele af Afrika har det, mens saa mange af os lever i overflod.

Min elskede er udvandret fra stuen i "protest", for han kan ikke holde ud at se paa de skraekeksempler de viser af boern der doer af malaria og andre haesligheder i Afrika, men jeg synes altsaa det er sundt at udsaette en selv for saadan noget engang imellem og kan slet ikke lade vaere med at se det, for det holder mine foedder SOLIDT plantet paa landjorden.

Hold fast, hvor har vi det bare godt! Kan du ogsaa undvaere en lille bitte klat penge, saa klik paa billedet oven for eller paa linket her og giv til Sport Relief. Bruger du ikke Paypal, saa kig paa den danske "Folkekirkens noedhjaelp", som vidst giver til ca. de samme formaal.

5 kommentarer:

AagePK sagde ...

Efter selv at have været ude i verden, herunder de meget små landsbyer i Bolivias bjerge, har vi fået syn for sagn, og véd, hvor meget mere pengene er værd derude.Vi overlod en håndfuld penge til en lokal læge, der forsøger at starte en sygekasse efter dansk model: efter 1 år har de ikke fået pengene brugt endnu, og de har aflagt penibelt regnskab for hver eneste dollar, med patientens sygehistorie.
Da vor datter har læst og arbejdet derude, er vi enige om at skære ned på julegaverne, vi bliver så rigeligt kompenseret for det ved besøg derude.

Lotte sagde ...

Det er et vigtigt emne, du tager op her. Jeg har det nok også som dig i forhold til at se den slags - at det holder mig til jorden og minder mig om min egen velfærd. vi har det SÅ godt i vores del af verden!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - taenk sig at amerikanerne kan finde paa at stemme MOD en statsstoettet sygesikring! Jeres ide med julegaverne er rigtig god; den kan jeg li'. :)

Lotten - det har vi!

AagePK sagde ...

Tina, jeg har heller ikke fattet deres bagstræv; men nu har deres eget budget-kontor i Kongressen jo regnet ud, hvor mange tusind milliarder de vil spare, hvis Obamas lov kommer igennem, så må vi håbe, det hjælper.
Prøv engang at kigge ind på www.holdt.us/from/wasting/our/money , ham Jacob Holdt forklarer tingene udmærket.

Tina - omme i London sagde ...

Tak for linket.