15 marts 2010

Liv og doed

Se lige hvad jeg fandt uden for min doer i morges:

Ih, jeg bliver sgi saa glad hver gang der er en plante der beloenner mig med en blomst og foraarsblomsterne er da de allerbedste. Jeg har altid saa godt kunnet lide paaskeliljer og isaer er jeg begejstret for de smaa i tete-a-tete udgaven. Farverne er saa klare og friske og saa staar de saa laenge. Jeg hinkede naesten hele vejen til stationen!

Ja, det vil sige lige indtil jeg fandt ham her. Jeg gad vide hvad der er sket? En ung og frisk raev med godt med kuloer paa pelsen og pludselig er den doed. Jeg ved godt de er nogle grisebasser, men jeg elsker altsaa at vi har saa mage raeve i London og blev da helt trist da jeg kom om ved ham her. Den burde egentlig flyttes, men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skulle bare mig ad med det, eller hvor jeg skulle flytte den hen, for her er jo ikke lige tilfaeldigvis en mark man kan begrave den i. Jeg bryder mig ikke om at skulle gaa forbi et raadnende lig hver morgen i lang tid, men den tanke maa jeg vidst hellere vaenne mig til. Livet gaar sin gang. Foraaret sprudler videre, uanset om Mikkel raev er gaaet til de evige jagtmarker.

7 kommentarer:

AagePK sagde ...

Den må jo nok op i en affaldssæk og så med dagrenovationen. Husk at bruge handsker. Det kan være sygdom, og det skulle jo nødigt spredes.
Så hellere i dag end i morgen. Selv om det er træls.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - det forstaas, men det er ikke lige hjemme ved mig, men halvvejs til stationen. Maaske man skulle ringe til kommunen, saa kan de makke med det. Det er da lidt soergeligt at gaa forbi en doed raev hver dag!

Tina - omme i London sagde ...

Saa - nu har jeg ringet til kommunen, saa kan de forestaa Mikkel raevs begravelse!

Berliner brosten sagde ...

Nøøøøøj, hvor træls! Ræven er jo min absolute favorite! Vi har også mange af dem i Berlin. De har fundet ud af, hvor der er mad at hente, så her ser vi også døde in imellem, sørgeligt, men der er jo ikke noget at gøre ved det. Og nej, det er da vist ikke lige dig, der skal stå for "oprydning" - mon ikke der er andre der forbarmer sig.
Og godt at der er nogle forårsfarver til at trøste. De må gerne komme mere og meget hurtigt. Her i Berlin hinker vi lidt bagefter...
God aften til dig på den anden side af vandet ;-)

KirstenK sagde ...

Hm, ja sådan går liv og død hånd i hånd i en uendelig cirkel. God ide at ringe til kommunen...

Annette sagde ...

Hvor er det trist, jeg synes også at ræven er et smukt dyr. Men godt at kommunen nu tager sig af Mikkel.
Jeg er lidt bagud med at læse blogs, men faldt over at du havde skrevet, at du godt kan lide frøer og er bange for edderkopper, sjovt nok jeg har det lige modsat ☺
Det er skønt at se at påskeliljerne er sprunget ud hos jer, jeg er lige kommet hjem fra en gåtur og her er ikke engang krokus sprunget ud og heller ikke andet - ØV.

Tina - omme i London sagde ...

Det er ikke bare i Berlin i halter bagefter, vi har lige set paa nyhederne at folk udsatter deres ferie i Wales, for at vente paa paaskeliljerne skal springe ud. :)

Kirsten - jeg elsker at livet gaar rundt i ring paa den maade, men jeg maa indroemme jeg ikke vil bryde mig om at gaa forbi et raaddent dyr i den stoerrelse hver dag i mange dage. Bvadr! Vi faar se i morgen tidligt om der er gjort noget ved det!

Annette - er du helt sikker paa der rindes folk der godt kan lide uaaaarkkkkkkedderkopper? :)
Foraaret kommer lige pludseligt - ogsaa hos dig. :)