30 marts 2010

Aftenens godnatbillede

Aftenens godnatbillede er taget paa Trafalgar Square i aften. Hvorfor springvandene pludselig var blevet pink er jeg ikke lige klar over, men flot saa det da ud!

8 kommentarer:

FruE sagde ...

Super flot billede. Også med pink springvand :-)

Tina - omme i London sagde ...

Fru E - jeg elsker de springvand. Min elskede paastaar at Danskere er specielt vilde med springvand. Jeg gad vide om der er noget om snakken?

Anonym sagde ...

Jeg skal ikke svare på hele den danske nations vegne, men blot kommentere at Rimkogeren og jeg er vilde med springvand :-D
...og sikke skønne mandagsbilleder, du bragte g.d.

Lene sagde ...

Springvand, en tur med Tina i London, og så har jeg det godt. Hvor oplever du meget på dine hverdage, det er et talent, som vi andre nyder godt af :-)

KirstenK sagde ...

Jeg elsker også springvand, også det på Trafalqer square... det pinke lys er vel i anledning af påske eller noget...

Tina - omme i London sagde ...

Anjoe - tak tak og springvand er da bare skoenne!

Lene - jeg har aldrig taenkt paa det som et talent, men tak; jeg er glad for du nyder "vores" ture. :)

Kirsten - det kan vaere. I hvert fald saa det festligt ud.

Donald sagde ...

Her i vores lille by har vi fået kinesisk granit i gågaden, hvilket sådan set er fornuftigt nok: Man ønsker at sørge for at gaden er pænt vedligeholdt.

Men at de har købt fliser med lygter, lysdioder, nede i, og at disse kan lyse i alle mulige farver, er måske ikke det fornuftigste, når man taler om CO2 udslip og når skolebørnene ikke kan få bøger nok (og slet ikke rejser).

Dejligt billede og flot at der er lys på springvandet - det er bedre end lysprikker i fliserne :-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - det ville overraske mig, hvis det ikke var en eller anden form for nul-energi lyseffekt I har faaet i gaagaden, for saadan noget er man da saa god til i DK?
Her i byen finder de paa alt muligt for at vise at vi stadig kan lyse op uden at oedelaegge naturen i samme stil som foer.