09 marts 2010

Roere i andedammen?

Det holder haardt i aar, men jeg synes da efterhaanden mine smaa tete-a-tete begynder at se gule ud, saa mon ikke snart vi faar et par dage med en varm bagende sol, saa de stakkels blomster kan faa lov at folde sig ud, som de goer bedst?

Den lille nisse sad i potten da jeg fik den, saa han bor der uanset aarstiden. Han er efterhaanden ved at se lidt slidt ud og maaske angriber jeg ham en dag med lidt neglelak, eller hvad hulen man kan male saadan en lille tingest med, men indtil videre faar han lov at vaere som han er.

Ved the Guildhall er der denne lille kunstige andedam og i aar har den sandelig tiltrukket et par aender! De laa og sov med et oeje aabent, da jeg gik ned for at kigge til dammen, men laa helt stille og lod mig kigge efter foraarstegn lige saa meget som jeg ville. Jeg saa ingen froeaeg (kommer pludselig i tvivl, har vi et andet ord for dem?), som egentlig var det jeg kiggede efter. Som barn var jeg som regel vidne til alt fra parringslegen froeerne imellem til at se de smaa froeer tage deres foerste hop. Jeg begriber ikke hvordan jeg kan elske froeer saa hoejt og saa vaere saa bange for edderkopper! Naah, jeg maa et smut om til the Barbican for at se om der er foraarstegn i deres vand.

Jeg skulle via East Croydon paa hjemturen i aftes - da jeg kom ud af stationen havde det sneet!

4 kommentarer:

Bettys blog sagde ...

Nåeee, din lille påskelilje er på spring, selv om der kommer et snedrys. Mon ikke nissen glæder sig til varmere tider?

Annette sagde ...

Ja, der er ingen ende på herlighederne i disse dage, det ene øjeblik skinner solen, det næste sner det. Vi vil have forår og varme. BASTA!

Margrethe sagde ...

Her er kun et par forkølede erantis dukket op - stadig en del sne som dækker de andre. Tror ikke påskeliljerne har tænkt sig at vågne lige med det første ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Betty - nissen smiler hele aaret rundt, uanset vejret! :)

Annette - LOL, saa er det sagt!

Margrethe - vent til jeg viser dig hvad min nabo har i forhaven...